Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi
NOžEVI
Zoran:
--- Citat: magwin - 04. 10. 2008. 14:10:48 ---
--- Citat: Zoran - 02. 10. 2008. 22:04:57 ---Ry1 me je razljutio totalno mad mad mad mad mad mad mad
kad ja nemogu jednoistavno da sve narucim.... d13
pa sam morao sam sve da radim, oštricu, traziti drvo, rog sam srecom dobio od nazimenta (lopatara) happi, i bosanska kreativnost mi je jaca strana!
jest da mi se danas nije dalo ga polirati, ali ima u boga dana! ref
a" da nije mi se dalo slikati ;korak po korak, isto da bi od vas, taku glupost neko radio! uf happi
--- Kraj citata ---
Od koje pile i kolike su mu dimenzije?
Vidim otprilike dužinu ali bitna ja i debljina oštrice, dali si ju stanjivao?
--- Kraj citata ---
oštrica dužna je 11,3cm
debljina oštrice je 0,2cm super debela happi (nisam nista je tanjo!)
a drška je cccca.10cm
nalo mi je ostrica predugacka ja stjeo da je ispod 9cm, ali kako nisam do sad mjerio dimenzije tek sam sad vidio koliko je dugacka!
materijal od gatera! pila od gatera! ona sta je dugacka metar i nesto,,,, i bude siroka po 20-30cm bar mislim!
magwin kad citiras nekopiraj slike!!!!! procitaj pravila foruma teaa
magwin:
Ma sad ću je izbrisati sor
Harry P.:
ukoliko si želite naručiti srednje kvalitetan, gotov nož, možete to napraviti na sljedećem mjestu http://www.army-shop.si/index.php?categoryID=94&show_all=yes
magwin:
a toga ima po svim dućanima........sve to izgleda lijepo ali kako znati kvalitetu dog ga ne kupiš pa se veseliš ili žališ ;)
Harry P.:
Svi ti noževi nemogu biti vrhunska kvaliteta, zato se i kaže koliko para toliko i muzike ali Bogami mogu reći da mnogi i daju previše muzike koliko su koštali. Konkretno imam jedan Bowie (kopija) nož i sa njim sviram već par godina. Svaki put prije upotrebe dobro ga naoštrim i služi svrsi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju