Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi

NOžEVI

<< < (123/254) > >>

Sale Zr:
 Celik 4732, kaljenje ću ipak poveriti profesionalcu. Drške će biti od tog roga. Već vidim da sam se trajno zarazio sa ovim lepim hobijem

ivo samoborec:
...ja koristim isto male nozeve...imam jednogPuminog,Solingenovog,Herbetzovog,Buckovog,Schrade,..i jednog svima poznatog od Svicarskog crvenih korica sa par vragolija koja inace netrebaju.Na Puminom imam i pilu za kosti tako da nema problema sa vadenjem droba kao kod crne ili kod srnece divljaci...skare za rezanje kostiju su isto uvijek u ruksaku.Kak se veli koliko duboko mozes posegnuti u dep takav si noz mozes priustiti...materijala ima svakakvih i tvrdih i mekanih.Ja si ga recimo sam brusim..kupio komplet za brusenje i treba dosta vjezbati....kad sjedis na ceki ako si malo poranio izvadis to van i lagano vuces...ne pravi nikakve zvukove da bi divljec cula...a i prode vrijeme do izlaska komada na livadu

antoniog:
Može netko reči nešto o ovom nožu.
Kupljen u Njemačkoj devedesetih.

antoniog:
evo još  slika

zhrvoje:

--- Citat: antoniog - 07. 06. 2009. 10:19:10 ---Može netko reči nešto o ovom nožu.
Kupljen u Njemačkoj devedesetih.

--- Kraj citata ---

Brat ima isti noz. Noz je ok, samo je jako, jako ali jako tezak za ostrenje. Kad se jednom naostri dugo drzi ostricu. Takodjer drska nije bas za veliku saku vise pase ljudima male sake.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju