Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi

paco skin

<< < (3/4) > >>

fazan:
Kolege !
 Najbolji nož  nije od najkvalitetnijeg čelika , već onaj koji je pri ruci i kvalitetno naoštren.  PROVJERENO na desetke puta.

Nosler:

--- Citat: fazan - 25. 10. 2010. 22:09:21 ---Kolege !
 Najbolji nož  nije od najkvalitetnijeg čelika , već onaj koji je pri ruci i kvalitetno naoštren.  PROVJERENO na desetke puta.

--- Kraj citata ---
d4

shandi:

--- Kraj citata ---
Najbolji nože je kolegin i to samo kada on guli  hao

fazan:

--- Citat: shandi - 25. 10. 2010. 22:19:24 ---

--- Kraj citata ---
Najbolji nože je kolegin i to samo kada on guli  hao

--- Kraj citata ---
Ja ko svaki pravi Hrvat (naučeno u Saboru ) imam pravo na ispravak krivog navoda , jer najbitnija je volja i malo znanja , pa se može uvjek odraditi zadatak guljenja i odrobljavaja .Ima sudionika lova koji imaju vrunske noževe , ali divljačina im pri guljenju smrdi ili neznaju gdje su mjesta na zglobovima gdje se može bez puno muke i bez preoštrog noža odvojiti lopatica ili šunka , no pri podjeli uvjek imaju komentar na količinu i obradu dobivenog mesa.

anubis:
Provjereno dobar! Ogulio više od nekoliko komada što gujdi što srneće i nema greške. Nije mi jasan komentar da je nož pretežak i samo za ruksak jer je nož kompaktan i lagan unatoč full tang konstrukciji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju