Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi
Ručni radovi - moji noževi
danijel:
--- Citat: Gabro - 12. 01. 2017. 14:57:13 ---Doduše meni se ne sviđaju ove futrole, ljepše su mi bile one kožne...
--- Kraj citata ---
Ove su zimske, halo!!?
Pinia:
Meni se sviđa kydex futrola 1liga
enigma:
Nož je svemirski zagi svaka čast autoru just just a kupcu zamjerka ;ajme di ga slikaš uz ove naranđe i kivije pa jel njemu tu mjesto zagi zagi ;D ;D)
Gabro:
--- Citat: danijel - 12. 01. 2017. 15:19:24 ---
--- Citat: Gabro - 12. 01. 2017. 14:57:13 ---Doduše meni se ne sviđaju ove futrole, ljepše su mi bile one kožne...
--- Kraj citata ---
Ove su zimske, halo!!?
--- Kraj citata ---
Ja se ispričavam šta nisam vidio treču dimenziju i očigledan razlog izrade ovih futrola ;D ;D.
Izgledaju dosta praktične i nisu loše za vidit, daju moderan štih ali kraj onih krasnih kožnih šta si radio nemaju šanse zagi zagi
grga33:
--- Citat: enigma - 12. 01. 2017. 16:09:10 ---Nož je svemirski zagi svaka čast autoru just just a kupcu zamjerka ;ajme di ga slikaš uz ove naranđe i kivije pa jel njemu tu mjesto zagi zagi ;D ;D)
--- Kraj citata ---
znaš što muškarci prvo naprave kad se probude (počešu se za j...), e to ovo jutro nisam napravio već nož na stol od kuhinje i što sam prvo vidio na to sam stavio nož, ali se ne brinem budem ga ja već slikao tamo gdje treba zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju