Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Čizme Aigle

<< < (7/13) > >>

HS-2000:
Ja imam Aigle čizme koje sam kupio kod Domjankovića za nekih 650kn.
Naletio na broj 48 i meni odgovaraju mada ja nosim 49 ili 50 broj čizama,ne kužim kako to ali tako je...
Za mene su čizme ok, lagane za nošenje udobne, ali imaju dvije mane.
Teško se skidaju s noge(imam visok "ris")i to mi je velik problem,bojim se da ću jednom otkinuti zadnji dio đona.
Drugi problem je što je jako vruće kad se dugo hoda i noge budu znojne i mokre, što ne valja u hladnim uvjetima a iz nutra je samo obični neopren.
Pozdrav

zhrvoje:
Moje su bez neoprena i nemam problema sa znojenjem.
Kome se noga znoji bolje je kupiti bez neoprena.
Za hladnije vrijeme ima od aigle-a kupiti original umetak (kao plitka carapa od vune) i onda nema zime, a noga se u tom ne znoji.

HS-2000:
Hvala na savjetu.

fazan:

--- Citat: HS-2000 - 19. 01. 2013. 21:09:26 ---Ja imam Aigle čizme koje sam kupio kod Domjankovića za nekih 650kn.
Naletio na broj 48 i meni odgovaraju mada ja nosim 49 ili 50 broj čizama,ne kužim kako to ali tako je...
Za mene su čizme ok, lagane za nošenje udobne, ali imaju dvije mane.
Teško se skidaju s noge(imam visok "ris")i to mi je velik problem,bojim se da ću jednom otkinuti zadnji dio đona.
Drugi problem je što je jako vruće kad se dugo hoda i noge budu znojne i mokre, što ne valja u hladnim uvjetima a iz nutra je samo obični neopren.
Pozdrav

--- Kraj citata ---
Ja imam i Iso -parcur istog proizvođača i iste probleme . Čizma topla , udobna , no kad treba izuti uvjek gledam da ima neki visok prag ili stepenica oštrog ruba.
Imam ih već deset godina i jedino gdje su malo oštečene su pete.
No i tome se dade doskočiti adekvatnim čarapama!

Harry P.:
Mali savjet za one kojima teško ide izuvanje...  teaa

Prije obuvanja namazati petu sa tovatnom masti i u kombinaciji sa ovim ide bez problema...  fre

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju