Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
Čizme No Limits
Nikola:
--- Citat: zelenko - 16. 01. 2010. 18:26:20 ---Več sam razmišljao da odem u Bosnu po čizme i još neke potrepštine, ali koliko se to isplati??
Pušku IŽ 27 u extra stanju sam platio 1800kn a za čizme budem dao 1200, taman posla....
Stvarno budem uzeo one za štalu, stavim anatomski uložak i troje čarapa.
--- Kraj citata ---
nema tu pomoci, mozes nategnuti sto čarapa,, pa opet kupi te od 100 kn , za par godina ćete vidjeti zasto Lacrosse ili Aigle koštaju 100 eura i više..
ne samo da su trajnije i ne samo da su toplije i udobnije.. nego sve skupa kad zbrojis , podereš 2 čizme po 250 kn , a mozes si kupiti jedne Aigle za to...skoro
pepi2:
Laksen cizme guma-neopren traju vec nekoliko sezona.Nesto preko 1000kn.
zelenko:
Ajde da postavim pitanje drugačije:
Zašto najobičnija radna čizma za seljaka dura godinama a svakodnevno ih koristi i to u svrhu rada a ne šetnje kao mi.
HALO, pa nama puknu čizme zato što hodamo. Čitao sam u jednom postu da je naručio čizme za 110$, isto su mu pukle. I sad se onda netko javi i napiše da je trebao kupiti za 1000kn "pa nebi"
stipe_zg:
Ja nosima aigle i sjajne su iako lovim na nesto teem erenu izdrzavaju,mada ako je teren kao moj bun niskog rastinja,sipuraka,mozda su bolje neke dobre cokule i kamasne.
TOMISLAV KT:
Mislim da taj vijek trajanja nema veze sa cijenom. Jer i originali i koje kakve kopije imaju istu tehnologiju proizvodnje. Razlika je u niansama, Aigle se možda skupi ponovno nakon bušenja trnom ili ne puca tako brzo na pregibima, ali sve to ovisi o tome tko koliko i gdje (na kavom terenu) koristi obuću.Moje mišljenje je da kvalitetna cipela može zamijeniti 90% čizama!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju