Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
Gležnjače ili čižme za lov
Antezg:
Takve ti ja imam već 2 godine i vrlo sam zadovoljan d4, iza meindla i ostalih ne zaostaju po ničemu osim po cijeni.
Prije njih sam imao identične takve ali planikine koje uz slabo(skoro nikakvo)održavanje drže već 7 godina i ne puštaju vodu-ni meni nije jasno kako su izdržale,ali se đon izlizao-sad su samo za radove. Problema sa ulošcima nisam imao,ali ih bogme nisam ni vadio.
Što se tiče Haixa znam ljude koji ih duže u službi i kažu da su vrlo lagane i super za šetnju po bazi ali da imaju premekani đon za lovne svrhe-da osjetiš svaki kamenčić, e sad dali su svi modeli takvi neznam.
jura_:
Zanima me sa kakvim kremama mažete Alpina tibet goze. Jer meni na kutiji piše da se trebaju održavati sa sprejem protiv vlaženja. A i u ostalom nemaju onak tipičnu kožu već izgleda kao da ima mucice.
Neno:
Tvoje su brušena koža i terbao bi ih održavati sprejem samo vidi neki koji je preporučen za Gore-tex, predpostavljam da su te podstavljene s sympatex membranom što je slično.
Sprejevi za impregnaciju kod takve obuče nisu dobri.
Ja svoje mažem Grangers voskom i super su več četvrtu sezonu, ali uvjek imam dvoje pa mjenjam.
Možda sljedeče uzmem od Alpine ove što ih kroje po mjeri stopala.
Toliko o ne kupovanju slovenskih proizvoda rol
šokac:
Jes ove dobre za pogon ? d7 d7
http://www.njuskalo.hr/muske-cizme/krokodilska-koza-belmondo-muske-cizme-br-43-oglas-20356873
leon:
Ove bi ja za ples.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju