Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

gojzerice za lov

<< < (24/30) > >>

trapavi:

--- Citat: miki26 - 23. 01. 2020. 09:40:35 ---u čemu love lovci po kamenitim predjelima ne nose svi meindl,crispi i ostale skupe cipele, meni je ovo sad nakon dugo vremena aktivna sezona pa moram dosta toga uzumati za lov, zato i tražim neku pouzdanu gojzericu , ima li tko iskustva sa onimagojezirama iz dechatlona ?

--- Kraj citata ---
Ama  kupi od Alpine cipelu kad je kakva akcija i nemaš brige . Pa ja sam cjeli život na kamenu što se lova tiče i sa njihovom obućom sam zadovoljan . Kad te klepi kakva akcija za 500-700 kuna ćeš kupit dobru cipelu , kakav Meindl rađe 2 Alpine . Naravno vataj akciju 50% i to je to.

grom:
Ove gore što sam stavio link iz Decathlona su skroz ok za to što on traži. Moje su kraju, đon poravnat ali još mogu jer nisu za divno čudo nigdje pukle. Trajnost kao i bilo koje druge, u kršu ni jedne ne mogu dugo.

karabat:
Ja smatram da su gojzerice izuzetno bitne i da tu nebi trebalo štedit , ja bi svake godine kupio neke od 700-1000kn i onda bi bilo mokrih nogu,bole koljena, tetive .... dok nisam uzeo nesto bolje i tek vidio sta sam godinama propušta a najbitnije mi je da su mi noge odmorne nakon lova i mogu lovit sutra dan (jer mi se nekad zareda 3dana lova po 15tak km po danu) .
Jednom prilikom sam slušao prometnog stručnjaka za auto gume i jednostavno objašnjenje je dao na auto gume netreba štedit jer sva sigurnost auta počiva na 4 gume koje sprianjaju na asvalt i to veličine A4 papira  ...
Isto tako i s gojzama

Gabro:
Šta se dupera u dalekome Solinu? Koje cizme koristiš?

karabat:
A mojoj 47ci najbolje paše Crispi Nevada , nema joj zamjerku

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju