Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

gojzerice za lov

<< < (26/30) > >>

trapavi:
Cipela ne smije bit preteška a istovremeno mora bit i dovoljno jaka . Za terene kakve spominje grom  ne može predugo trajat da ju je bog napravio . Teren sa oštrim kamenjem uništava , nema tu . Naprimjer zna se desit kad se nešto odstrijeli  u planini a treba do kuće nosit 2 sata , pa da vidiš kako poslije noge dršću  a drugi dan bole nožni mišići.
Sve to trpi cipela , pa kad pod teretom ideš nizbrdo sve je to ogromno opterećenje. Ne znam ko je imao kakve Alpina no meni zadovoljavaju na Velebitskom kamenu i u planini često put i u snjegu i ledu .
Da rezimiramo takvi tereni i travnate livade su za cipelu i njezinu trajnost nebo i zemlja.

Gabro:
Imao sam te Tibet, ok su. Daju se uzet za male pare na snizenjima, tipa nekih 500-700 kn. Nista revolucionarno ali za te pare ok.
Ja sam odustao od trajnosti, trazim udobnost i sigurnost, da budu lagane i flexibilne, da se ne klizu, da ne pustaju prvu kap i da se ne znoji noga. Ne moze to sve imat i jos da traje 5 godina nikako!! Zato radije kupit svaku godinu - dvi druge nego vuc ciglu na nogama 5 godina

grom:
Jbg Gabro kad smo mi specifični. Kad vidim da ljudi pišu da nose srednje gojzerice po 5 godina muka me uvati. Pa za to vrime im prođe rok i raspadnu se same od sebe. Naš Fibo je imao odličnu cipelu, ali s manom odljepljivanja đona. JBg, opet nije dobro. Prijatelj nosio non stop, izvana nikakvih oštećenja i sve extra dobro. Ali se vibram odljepio, tako i drugome. Tibet je cijela kožna, možda bi mogla i valjat. Provaj ove što sam spominjao, nikakvi novci i skroz ok. Imaju još jedne, skuplje, samo ne znam kakve su ali djeluju dobro. Plus njihova garancija nije mala stvar.

https://www.decathlon.hr/cipele-trek-700-muske-id_8398953.html

djeluju dobro, sad kakve su pitaj Boga

Gabro:
Izgledaju dobro ali to je vec cifra 1000+. La Sportiva mi je odlična provat ču Scarpu sljedece

karabat:
A ko bi nama udovoljio  sta bi sve htijeli , činjenica je da u terenu u kojem lovim i divljač koju lovim + težina , ako gojzerice traje 2 max 3 sezone ja sam pre zadovoljan a bilo ih je i da izdrže jedva jednu sezonu , meni osobno je bitno da mi je noga suha i da nakon lova nema bolova u nogama i ja sam to pronašao u Crispiju .
Jednom sam imao neke talijanske AKU kako su meni tetive od nje bolile to je ajme , Alpinu sam imao ono nezadovoljan totalno , Meindel dobre ali krute ....
Ono sto sam rekao ko bi nama udovoljio ....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju