Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
gojzerice za lov
Johnson:
Ja nosim gojzerice od firme ''Sloga'' iz Koprivnice koštaju oko 530kn i nosim ih več 4 godine i po snijegu, kiši, blatu itd. Kad ove odu kupit či si opet iste. 1liga Potraži na netu.
Johnson:
http://www.lov-ribolov-benko.com/obuca/cizme_i_cipele.php
Fratt:
Nebi htio zvučati prepotentno ali da se nositi i JNA bakandža na nozi,nekom ni najskuplja čizma nije dovoljno dobra a nekom je sve dobro.
Ja sam ponajviše u potrazi za dobrom visokom gojzericom koja podnaša hodanje po hladnom vremenu a da noga ne kondenzira i nakon hoda da je noga suha i topla i da daje sigurnost u hodanju po neravnom terenu.
Do sad je to odrađivala po zimi planinarska gojza od Garmonta (ljeti Inkop gojza) ali bi htio ipak nešto kvalitetno a da je u punom smislu "the lovačka gojzerica"...do sad nisam našao nešto slično.
grom:
Dolomite Adamello GTX, toplo preporučujem. Lagane, udobne i kvalitetne. Neće pustiti vodu tek tako, pogotovo ako se impregniraju. Kad meni valjaju po oštrom kamenju onda će i tebi biti ok.
Boboo79:
mislim da covjek trazi bolju gojzericu od Garmonta tu onda je spada Dolomite Adamello GTX ja bi ti preporucio ZAMBERLAN 1030 sella GT RR NORVEG
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju