Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

gojzerice za lov

<< < (9/30) > >>

Marin993:
da li netko od vas ima iskustva sa orizo gojzericama?!
našao sam jedan model u trgovini retriver i svidjele su mi se, daju 2 godine garancije na vodonepropusnost??

Lovac:
Brat uzeo Tigrove čizme prije mjesec, probile se valjda na četiri mjesta prvi dan u šumi, već duže ima Norsvedu, a sada ima neke treće i ok su, nisam skužio marku.  d7

grom:
Je li tko slučajno gledao u Pevecu išta? Susjed je uzeo tamo neke za 300 i nešto sitno kuna, vidio sam ih i ne izgledaju loše. On stalno gazi po brdu i traju mu dugo već, samo kaže da nisu baš nepropusne skroz, kad je jako mokro puste vodu ali po suhome da su odlične pa ne znam...za te novce, a kad ih on nije pokidao nisu loše sigurno.

338WinMag:
Naručio gojzerice Sloga, izgledaju mi super i evo vidim da ima zadovoljnih korisnika. Zahvaljujem na savjetu  zagi

drazenx:

--- Citat: Marin993 - 04. 12. 2013. 09:17:48 ---da li netko od vas ima iskustva sa orizo gojzericama?!
našao sam jedan model u trgovini retriver i svidjele su mi se, daju 2 godine garancije na vodonepropusnost??

--- Kraj citata ---

Marine ja imam jedan model Orizo gojzerica,nisu loše imam ih dvije godine još se drže i ne puštaju vodu,mislim da su bile oko 100e. E da jedina mana na ovom  modelu je tvrda guma na đonu pa se dosta skližu kad je mokro.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju