Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

HARKILA

<< < (3/4) > >>

pepi2:

"Moja savet svima koji ovo zele kupiti da ne bacaju novce i da kupe MEINDL.
Ova Härkila je cisto Markentinsko cedo."

Moj savjet je da se cipela proba prije kupovine , do sad nisam nasao ni jednu MEINDL koja bi mi odgovarala .

ivo samoborec:
Pepi imas pravo..imam i ja oko sebe "elitu"....Härkila,Blaser..i te stvari...kad je sada ova zadnji polarni val naisao prije kakvih mjesec dana...niti jedan od njih nije izlazio van jer nisu imali nista za obuci.Ja Samoborec kakvog Ste me upoznali preko Foruma nemogu biti miran pa podbadam.Obucem si najnormalniju odjecu i to dosta tanko ali slojevito..rekli bi dalmatinci "obucen si ko kapula".Nakraju kakav tanki flecce i gore obavezno filcani dugi kaput.Cizme kozne iznutra krzno i bog te veseli!

faon:
Tak je gsp. Ivo ,iz tebe govori iskustvo a kupovina iz fotelje je riskantna .Ime nist ili malo govori , vazno je kak se osjecas u cipeli .Kazu nasi istocni susedi;cizma glavu cuva a subara joj izgled kvari!

stipe_zg:
Harkila, barbour... cipele mi podsećaju na addidas odela.
Salu na stranu kao sto je neko naveo cipele o firme koja radi cipele, jakne od firmi koje rade jakne.
Ovo ke zamišljeno za ljude koji uzmu u ruke katalog i obuku se od glave do pete iz katalog koji neće ili nemogu da traže po radnjama pojedinacne stvari i da se izdubljuju u tu problematiku.
Cipelu obavezno probati, bez obzira na marku i cenu.

milohnic1983:
Imam dosta odjeće od harkile i nije loša a i dobro izgleda ali šta se tiče izdržljivosti tu je trabaldo puno bolji pogotovo ako si pogonič ili si često u trnju. Šta se tiče cipela meni su crispi nevada br1. udobne i izdržljive, ali svatko ima svoj teren i svoje potrebe. zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju