Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Kaj prvo kupiti za na noge

<< < (6/10) > >>

rog:
Vidim da je tema zanimljiva i drugima.
Ajde ako negdje vidite popuste stavite neki link ili drugu informaciju.
Konkretno čekam popust za alpinu ili planiku gojzerice.
U dechatlonu sam probao aigle čizme, parcours 2, oko 800kn su mislim da ću njih kupiti.

moro:
I ja sam u "fermi" na kakav  dobar popust pa ekipa ako  di vidite javite.. z10

grom:
Sad bi moralo biti u alpine, čim bude trčim po Tibet. Hvale ih svi, a ovi drugi modeli navodno da i nisu nešto posebno kvalitetni. Navikao sam na ove iz Decathlona u zadnje vrime, lagane i dobre skroz. Radije ću njih dva puta uzet nego neke druge . Nepal od Alpine mi se sviđa i djeluje dobro za kamen ali jedan kolega ima i nije nešto zadovoljan. Naš Fibo bio extra, samo đonovi otpadali prije vrimena. Drugo sve stvarno kvalitetno.

trapavi:
Ja imam trenutno od Alpine model Stador. To sam sad išao pročitat na škatuli od cipela , mogu samo reć da su odlične  na kraju krajeva ja i nisan nego na kamenitom terenu sa njima  po meni više nego dobre za novac koji sam dao za njih.
Naravno vibram đon , od Alpine Alpinatex membrana u postavi  što bi trebala bit njihova varijacija gorotexa.
Naravno uvjek je bitno vrebat akcije pa se nešto nađe za značajno manji novac.

deeejan:
meni je alpina odlicna. tibetice vrh. jedne isto imam, ne znam koji je model, kao starinske planinarske izgledaju, stara skola. debela koza, teske, tvrdre, al jako kvalitetne.
jedino, prije imao neke visoke gojzerice do pol noge, isto ne znam model. bile odlicne, al mi se cinilo da su prebrzo pocele raspadat se po savovima, rasile se na istom mjestu obje. al kad sam razmislio sta su sve prosle i di su sve bile, nije ni cudo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju