Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Lacrosse čizme za lov

(1/4) > >>

Huntercro:
Ovo se mora ispričati svima lovcima i ostalima koji koriste Lacrosse obuću za lov

http://www.lacrossefootwear.com/

Prije 7-8 mjeseci naš kolega Hunter toplo mi je preporučio i pribavio gumene čizme Lacrosse model Alphaburly Sport Hunting Boots.

http://www.lacrossefootwear.com/product/hunting+boots/rubber+boots/alphaburly+sport+hunting+boots.do

Nikad na nogama nisam nosio udobnije i toplije čizme. No prije jedno mjesec dana razočarenje. Pukle na jednom pa na drugom pa na trećem mjestu, na obje čizme istovremeno. Ja odmah PM Hunteru de vidi tamo u USA šta da radimo i vamo i tamo kaže amer na osnovu mojih slika da sam to probio na grani itd. I ja ne budi lijen napišem opet jedan email sa novim slikama i kažem im lijepo da je 110 USD koliko čizme koštaju puno para da bi ih nosio pola godine i da sam imao svakakvih čizama ali ovako  ... Napišem ja da mi ih je donio prijatelj iz USA itd itd .... 

I onda ONO NAJBITNIJE

drugi dan jave mi se emailom amer i uputi me na lacrosse europa predstavništvo i veli da se dogovorim oko isporuke novih čizama. Ljudi vjerovali ili ne u roku 7 dana iz Danske na kućnu adresu stigle nove čizme bez ijedne kune i lipe ili eura ili USD naknade.

E naši domaći prodavači ugledajte se na njih. E ljudi to je poslovnost. Nisu zahtijevali ni račun ni ništa, kod nas bi tražio 100 papira i na kraju rekao ne možeš dobiti nove.
Upravo je Lacrosse dobio doživotnog kupca.

Nikola:
Huntercro... ja imam takve iste čizme.. sad ih derem drugu sezonu u lovu.. odradile su barem 50-tak izlazaka u pogon (šuma, kupina, borovice, trn) i izlaska na fazane (kupine, trn, stara trava) i još su OK.. nisu kao nove ali nisu popucale, izgrebane su ali još uvijek udobne i tople...
Naručio jedan komad za tatu...
Ovaj gest firme je za svaku pohvalu....
Naši trgovci bi tražili uzorak za analizu i vjerovatno bi te to sve koštalo ko sv:petra kajganu...

Neno:
Svaka čast!

Reakcija firme koja teži svjetskom renomeu.

Moram ti priznat da kod mene u firmi ti reklamacija ne bio tako glatko prošla   pljus

Huntercro:
šta glatko pa napravio sam foto elaborat i sve obrazložio i to još na engliškom, napisao 5-6 mailova i bio uporan i pristojan. Čizme su čini mi se dugo stajale na skladištu i guma je prešla ošla u pm, puca kao papir ne bi vjerovali dok ne vidite. Naravno da je gesta ovakvog proizvođača za svaku pohvalu .
Živio Lacrosse

josip89:
Ziblja nevjerojatno ovi naši recimo u f ili l bi te sterali u pičku materinu da si ih ti nožom i te fore

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju