Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Le Chameau

<< < (3/14) > >>

kerber:
Naj jeftiniji model su ljetne osnovne bez ikakvih uložaka i zateznog kajša ali vrlo meke i udobne cijena 500 kn.

Štef:

--- Citat: huntinggirl - 20. 01. 2009. 07:30:58 ---Ja imam LaChemau gumene čizme sa neopren postavom i prezadovoljna sam. Gazila sam u njima trske, pešačila kilometare, veoma su udobne i neuništive...
Jedino kada je veoma hladno, i puno pešaćim, noga mi se malo oznoji, pa kada stanem smrzne. Trebalo bi da kupim za takve dane jedne dobre bakandže, samo da malo skupim pare z14

--- Kraj citata ---

Uzmeš one sa kožom iznutra i nema znojenja nogu pa tako ni zime!

ikova371:

--- Citat: Štef - 21. 01. 2009. 08:34:14 ---
--- Citat: huntinggirl - 20. 01. 2009. 07:30:58 ---Ja imam LaChemau gumene čizme sa neopren postavom i prezadovoljna sam. Gazila sam u njima trske, pešačila kilometare, veoma su udobne i neuništive...
Jedino kada je veoma hladno, i puno pešaćim, noga mi se malo oznoji, pa kada stanem smrzne. Trebalo bi da kupim za takve dane jedne dobre bakandže, samo da malo skupim pare z14

--- Kraj citata ---

Uzmeš one sa kožom iznutra i nema znojenja nogu pa tako ni zime!

--- Kraj citata ---
o tom ti ja pričam

PinzHunter:
ikova haj bogati stavi slike od tih Luxuz cizama, ja se satra trazeci po internetu.
Pozz z10

OldHunter:

--- Citat: PinzHunter - 21. 01. 2009. 13:18:17 ---ikova haj bogati stavi slike od tih Luxuz cizama, ja se satra trazeci po internetu.
Pozz z10

--- Kraj citata ---

Kaj je to problem pronaći ? ččč
Evo link: http://www.bbs-sport.hr/proizvodi.php?kateg=17&sub=34
Naziv: Chasseur Prestige Pack 2 (treće odozgora)

Ah da, cijenu nebudem stavljal jer ovo čitaju i oni sa slabim srcem.  paci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju