Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Le Chameau

<< < (5/14) > >>

kalnik:

--- Citat: skyangel - 22. 01. 2009. 10:30:15 ---Malo mi je neugodno al ajd, prožvakat ću nekako. Imam problem sa Le Chameuicama. Jbg u neko doba su ostale zakrvavljene i sad se ta fucking krv upila u gumu i ne ide više dole. Sve čizme su flekave. Ima netko možda ideju kak da to skinem i operem?

--- Kraj citata ---
Operi ih sa toplom vodom i pjenom sa tuširanje, pa namaži sa sjajilom za auto gume. Zvuči perverzno ;D ali meni je upalilo. Isti problem pred par mjeseci. z14

sspisic:
Jucer sa kupil cizme LE CHAMEAU VEGA EVOLUTION OUTLAST s vibram đonom, zanima me kakva iskustva imate s njima

fazan:
Sada kada si već potrošio mimimalnu plaću u RH pitaš kakva su iskustva . Ne mogu Ti dati objektivno mišljenje jer sam od  vremena kada sam si moga priuštiti  kvalitetniju obuću  ( čizme ) poklonik sam Aigile brenda.
No od kada sam imao 15- tak godina i ovisio sam o pokojnom ocu  pregazio sam stotine pogona u čizmama Bata i Borovo i nije mi ništa falilo.
Mislim da sam u svojim mladim danima bolje i brže hodao bos nego danas sa svi onim što si mogu priskrbjeti.
Oprosti na O.T. no želim Ti skrenuti pozornost da ako u Tebi ima lovačkog naboja i želje biti će Ti bolje u kvalitetnij obući , no ne kao kod nekih mojih kolega da služi za pokazivanje , ali  s takvom kvalitetom po njihovom razmišljanju se ne može zagaziti u kupinov grm ili nedaj bože u strnište. d4

TUROPOLJE:
I ja sam G . Fazan takvih u zadnjih 6 g četvore potrošio i nisam zadovoljan sa njima , istina da koštaju ca 1000 kn ali ako mi ne izdrže barem 3 g moram preči na nešta bolje robusnije , jaće .

Vidit ću kak će kova proći sa svojima iako on gazi manje pogona nego ja ali isplati se dati i 2.200 kn ako izdrže barem 3 g .
ove su popucale i kod spoja na đonu i po gora i jako sam ljut.. teaa

TUROPOLJE:
Samo da mi žena ne vidi ovo kaj pišem ..  :shok: :shok: :shok:

Ode kesa.. na nebesa dois

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju