Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Le Chameau

<< < (11/14) > >>

Mladen.M:
Odlične su, uz debelu čarapu i zimi ih nosim bez problema do -5,-10 po snijegu a i na čeki , po toplom vremenu - odlične jer koža je koža, ali cijena je paprena. Vrijede svaku kunu. prve su izdržale više od 10 godina i još ih koristim a sad se spremam kupiti nove.
Ranije svaku drugu sezonu kupujem čizme po 400-600 kuna i izdrže godinu dvije i kad izračunaš ove skupe su jeftinije, a to je zapravo tako i kod druge opreme

nickname:
Izrada Le Chameau čizama

katana:
Evo nažalost da Vam se i ja požalim na Le Chameau Verizon Nord M. Kupio sam ih u Fanzoju 20.11.2015. Nosio ih rijetko ali ih pazio i mazio sa orig. sprejem i čistio odmah nakon lova (niti sam ih sušio blizu izvora topline...čak u autu nisam palio grijanje za noge - kakav sam ludjak). Prošli vikend promočile i L i D. Totalno razočarenje znači garancija istekla 20.11.2017. i naravno 1.500kn ode u smeće. Jako sam razočaran i prelazim na Aigle. Le Chameau  više nikada ....
LP svima...

ivo samoborec:
....imam ih 3 godine..nosim najmanje svaki tjedan jednom...i sad su sve od blata da reifeschluss tesko zatvara....nikad ih nisam nikakvim sprejem spricao..kadkad oprao hladnom vodom a cesto stoje u kotlovnici na toplom...nemam zamjerki samo sto su u ljeti jako vruceeeeeeee....sve 5!!

Lazar:
moje  vec 13 godina bez neke  pretjerane njege,  nisu ni stedjene  a  mislim da ce jos toliko

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju