Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

lovačke čizme Borovo

<< < (5/6) > >>

4lovca:
Neopren je bolji

ges:
Sa filcom nisam probal tak da nemrem reci koji je bolji...imam model s neoprenom i na peti mi se dost brzo poderal,vjerovatno zato jer su mi malo vece pa noga radi. Zaje...sam se kaj sam kupil vece kao da mi stane i debela carapa. S debelom carapom su mi taman al dok imam samo tanku noga plese. Ako uzimas s neoprenom moj savjet je da uzmes broj koji ti je taman uz nogu...

Huntercro:
što se tiče tigra, uglavnom nakon nekog vremena počelo je razočaranje, noge su mi uvijek mokre u njima
milism da će ove nove borovke sa filcom biti ok

mladjo:
Ja imam tigar s neoprenom i "broj veće"  u njih uvijek ide vunena čarapa pletena na bosu nogu i nema zime... a ako idem u pogon, ide tanka čarapa pa na nju vunena... za sad su mi najbolje... ako hodaš u svakoj čizmi se noga moči... meni u ovoj najmanje do sada... imaju jos jednu prednost sa neoprenom- ja sam ih u pogonu probusio i razderao barem 10puta- dobro ih osušim i krpam sa ljepilom za krpat gume  bez greške...  zagi i to bez zakrpe... kapne se na neopren i na gumu i stisne se sve skupa... drži odlično!  zagi

bagi:
Imao sam i 4 lova. Razderale se na suhu grančicu. Koristio ih nakon toga doma i nakon 7 - 8 mjeseci pukle na pregibu. Neopren se odvojio na peti već u drugom lovu. Bačen novac. Inače nastojim kupovati čim više hrvatsku robu, ali Borovo će morati još poraditi na kvaliteti ove čizme.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju