Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

LP gumene čizme

(1/6) > >>

HunterDon:
Jel ih ima tko? Kako ste zadovoljni? Treba mi nešto takvo na brzinu jer sam svoje uništio ovu nedjelju... z30

Pozdrav!!!

HunterDon

Legion66:
Dobre su, nosio sam ih cijelu prošlu sezonu í do prošle nedelje kad sam ih negdi razderal sa strane. Sad budu imale jedan lijepi crveno crni cvijetić od tip-top krpe.
Definitivno nisu za čekanje jer imaju 3 mm debeli neoprenski uložak koji je fiksan i ne vadi se, pa nakon lagane šetnje noga se uznoji i poslije se na štantu smrzne. Imaju dosta visoku saru, do koljena i dosta široku tak da stanu dvoje debele dokoljenke, duge gače i hlače u nju. Nisu neke fensi šmensi, ali kome trebaju radne čizme u kojima će prtit po 2 kg blata na svakoj preko polja, nek ih slobodno uzme.

HunterDon:
2 Legion66: Svaka čast na brzom i detaljnom odgovoru!!! Hvala!!!

Pozdrav!!!

HunterDon

fazan šumeće:
imao sam ih i ja i brat i nisam  zadovoljan jedne cure na peti a rupe nigdje nema a drugima se podero neoprem iz nutra pa poderu i dvoje čarape nismo ih nosili ni cijelu sezonu a otiso sam u bos. brod i kupio dvoje tigrove cizm za 120 kn kom i za sada sam prezadovoljan u odnosu na cjenu

kalnik:

--- Citat: fazan šumeće - 05. 01. 2010. 09:37:23 ---imao sam ih i ja i brat i nisam  zadovoljan jedne cure na peti a rupe nigdje nema a drugima se podero neoprem iz nutra pa poderu i dvoje čarape nismo ih nosili ni cijelu sezonu a otiso sam u bos. brod i kupio dvoje tigrove cizm za 120 kn kom i za sada sam prezadovoljan u odnosu na cjenu

--- Kraj citata ---
To je ona vječna tema; svaku seznu novi par čizama, ili pet sezona jedan par ččč

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju