Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
MEINDL cizme za lov
Harry P.:
Uži izbor su one ili HAIX Montana. Bio sam u Splendor tekstilu i interesirao sam se za Montanu. Koštaju 1800 kuna s PDV-om i trebaju se čekati dok dođu iz Deutschlanda.
Što će reći, ne prakticiraju imati ništa takove vrste na "lageru" iz razloga što nisu baš jeftine pa da im bezveze stoje u izlogu i ostaju za sljedeću sezonu. To je u jednu ruku pozitivna stvar u tome što stvarno dobiješ čizme direkt iz tvornice i ispod "čekića".
Eto, to je priča koju sam ja progutao što se tiče HAIX-a, a sad se samo trebam odlučiti... uf
nazime:
A kaj je s onim cipelama što je bilo u Eurogradu za kupit? Nitko više ne spominje.
Bilo ih je u 3 visine, a vezale su se onim kotačićem na sajlu. Jel to itko kupio i kakva su iskustva?
Earl Grey:
Nisam bio u Eurogradu, ali je li misliš na Chiruca??? One su na sajlu.
oliverl:
--- Citat: mawerick - 02. 10. 2008. 19:45:09 ---Uži izbor su one ili HAIX Montana. Bio sam u Splendor tekstilu i interesirao sam se za Montanu. Koštaju 1800 kuna s PDV-om i trebaju se čekati dok dođu iz Deutschlanda.
Što će reći, ne prakticiraju imati ništa takove vrste na "lageru" iz razloga što nisu baš jeftine pa da im bezveze stoje u izlogu i ostaju za sljedeću sezonu. To je u jednu ruku pozitivna stvar u tome što stvarno dobiješ čizme direkt iz tvornice i ispod "čekića".
Eto, to je priča koju sam ja progutao što se tiče HAIX-a, a sad se samo trebam odlučiti... uf
--- Kraj citata ---
Ma prakticiraju oni ili ne ali kada sam nazvao rekli su mi da je cijena upravo ta i ako dodem po njih zelim da su tamo pa koliko kostale da kostale, ako ih nemaju bar jedan par po broju onda bolje da ih niti ne drze! mislim koji ku...c da mi kazu cijenu ako ja prevalim preko 200 km a oni ih nemaju na lageru ?! dois
nazime:
--- Citat: Earl Grey - 04. 10. 2008. 15:47:04 ---Nisam bio u Eurogradu, ali je li misliš na Chiruca??? One su na sajlu.
--- Kraj citata ---
Baš te. Bio sam u Eurogradu prije par mjeseci i čizme stoje u vodi u akvariju za demonstraciju vodonepropusnosti. Ali su bile full mokre jer veli dečko, svako ih izvadi i proba rukom unutra i kad vraća u vodu uredno mu padnu unutra naopako i uđe voda u njih.
Kako se pokazala sajla?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju