Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
MEINDL cizme za lov
jura:
Za ovu sezonu sam si kupio Meindl Island PRO MFS u Sloveniji. Stvarno se isplati. Došle su 200 eura, tražio papir za povrat poreza i prešverco ih preko HR granice. Kad sam drugi put išo u slo dobio sam 16% eura natrag.
jura:
Malo mi :pferd: internet pa mi poslalo prije reda.
jura:
i opet!
cipele su fenomenalne, malo još tvrde pa ih moram razgazit. Do sada sam imo alpinine i bile su super 2 godine, a kad su jednom propustile više nikad ih nisam mogao impregnirat i u najmanjoj rosi su mi noge bile mokre. od sada samo maindel
PinzHunter:
jura, kupio si prave cizme. d4
samo jedan ili drugi mali savjet. ako nisi, odmah ih impregniraj, nakon nekoliko dana namazi sa Meindl Sportwachs, i zapamti: nikad ih ne susi blizu izvora topline. moraju se same osusiti. dok su jos vlazne namazi ih sa voskom da se prilikom sušenja vosak lakše uvuče u pore.
i jos nesto? zasto si samo 16 eura dobio nazad? ti mi je nesto malo.
fazan:
--- Citat: PinzHunter - 24. 10. 2008. 10:33:53 ---jura, kupio si prave cizme. d4
samo jedan ili drugi mali savjet. ako nisi, odmah ih impregniraj, nakon nekoliko dana namazi sa Meindl Sportwachs, i zapamti: nikad ih ne susi blizu izvora topline. moraju se same osusiti. dok su jos vlazne namazi ih sa voskom da se prilikom sušenja vosak lakše uvuče u pore.
i jos nesto? zasto si samo 16 eura dobio nazad? ti mi je nesto malo.
--- Kraj citata ---
%
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju