Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
MEINDL cizme za lov
Schultz and Larsen:
Jeste ...Vibram
Schultz and Larsen:
ove su neunistive..
Schultz and Larsen:
ove isto.....malo su lakse ali im je ova kalosa deblja i ide vise uz nogu..Oba modela su bez gore-texa..Amfibio koza 3mm....
tyrol:
Joža, možda bi se negdje mogao staviti zamjenski potplat (đon) onako vulkaniziran. Imam jedne gojzerice sa istim stanjem đona kao na tvojim Meindl čizma, a žao mi baciti paci jer je koža još u dobrom stanju...
Čudno, a Meindl je slovio kao vrhunski proizvođač obuće (sjećam se kataloga i ručne kontrole svakog proizvoda)
PinzHunter:
--- Citat: tyrol - 13. 12. 2012. 10:48:11 ---Joža, možda bi se negdje mogao staviti zamjenski potplat (đon) onako vulkaniziran. Imam jedne gojzerice sa istim stanjem đona kao na tvojim Meindl čizma, a žao mi baciti paci jer je koža još u dobrom stanju...
Čudno, a Meindl je slovio kao vrhunski proizvođač obuće (sjećam se kataloga i ručne kontrole svakog proizvoda)
--- Kraj citata ---
novi đonovi oko 90 eura.moraš poslati njima na popravak ali ne direktno nego preko ovlaštenog prodavca,neovisno dali si kod istog kupio obuću.ovo se odnosi samo na Meindl. Oni kažu uvijek da je uzrok pogrešno održavanje(hodanje po nađubrenim livadama i slično).Ima dosta obuće koja stoji u izlogu mjesecima pa se koža rasuši i onda se desi ovako nešto.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju