Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

MEINDL u Zagrebu

<< < (4/6) > >>

dean:
Bio sam jučer u tom dućanu, gledao sebi pončo, kojeg btw nemaju... Ali se može naručit iz Austrije, te čizama marke o kojoj ste pričali nema, ali ima gojzerica. Pitanje je koliko su te bolje od Jelena koje sam si kupio neki dan, a ove su barem 3X skuplje od mojih...

kalnik:

--- Citat: krilaš - 01. 09. 2009. 22:54:05 ---MEINDL obuča je extra koristim ih več godinama u lovu i imama samo reči pohvale.
Nečeš se pokajati ma šta kupio od MEINDL asortimana.

Pozdrav Goran

--- Kraj citata ---
Debelo potpisujem d4

Antezg:
Daj reci Deane gdje si kupio te jelen gojzerice,moje su se alpinine raspale pa sam mislio do zime kupit meindl,  ali recesija i to >:(

dean:
Imaš u temi Jelen obuća, da tu ne idemo u OT. AKo buš trebal kaj detalja, na PM...  d4

PinzHunter:

--- Citat: dean - 02. 09. 2009. 09:26:47 ---Bio sam jučer u tom dućanu, gledao sebi pončo, kojeg btw nemaju... Ali se može naručit iz Austrije, te čizama marke o kojoj ste pričali nema, ali ima gojzerica. Pitanje je koliko su te bolje od Jelena koje sam si kupio neki dan, a ove su barem 3X skuplje od mojih...

--- Kraj citata ---

Ako uvazavas moj odgovor zasto su Meindl skuplje oz tvog modela, mogao bih reci da je to zbog kvalitete zavrsne obrade,izbora materijala,dugogodisnje tradicije i naravno imena MEINDL, jer Alfons Meindl drzi do kvalitete i sam radi na konacnoj kontroli obuce.Uzimajuci u obzir da se poluproizvod sije u Bosni Meindl bi trebao biti povoljniji jer mu je samim tim proizvoidnja jeftinija nego da to radi sve u Njemackoj,medjutim tako je kako je,on tu nepopusta.Jedan majstor straog kova koji zna svoj zanat a merketing mu vode sinovi i nepopustaju nikomu sto se tice cijene i kvalitete.Priznam da je Meindl jako skup u odnosu na ostale proizvodjace, ali svaki cent ili kuna data za Meindl vrijedi. d1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju