Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Scarpa

(1/4) > >>

Schultz and Larsen:
Narucio i dosle danas...a trazio sam ovaj model dugo...3mm koza amfibio, sve u jednom komadu, da je cvrsce i da ne propusta vodu po savovima..., lake oko 1600g par....

..Po mom misljenu jedna od najboljih cizama koje se mogu danas nabaviti..stara skola talijanskog obucarstva...jako stabilna i tvrda..taman preko sljanka...kada sam ih danas obukao....imao samo osjecaj da su mi slalom cizme na nogama, kako su stabilne a ugodne....komfort, ko salivene sada iako su nove.....

inace bez membrane gore tex. i slicnih...vec dugo to i ne koristim...jer po mom misljenu nema svrhe..obicno pukne ili se natopi prljavstinom i ne funkcionise kako je zamisljeno....Jedva cekam da ih pocnem koristit....prvo ce biti uhodavanje 5-6 dana...ovako "oko kuce" skvasene da se okuju oko noge...a onda....gore na "Nagorno Karabah"

Evo koja slika....

zagi zagi zagi

Štef:
 Da nisam vidio sat nebi ti ništa povjerovao. E, a kako to da nisu meni još stigle?  hao hao hao  zagi

Schultz and Larsen:
A znas da je daleko .....+ ima jos do Bozica...uf uf

A sto je nabitnije trebas biti fin, a tesko je biti fin...

A uostalom sta ce tebi to?? Bolje su ti one gimidzonke. lizi

Lazar:
Jest da membrana ode al kad si nekoliko dana u lovistu noge su uvijek mokre poslije prvog dana ma koliko koza bila dobra i namascena zato kodmene nista bez membrane  teaa

Schultz and Larsen:
jesu al od znoja lizi hao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju