Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Tigar-gumene čizme

<< < (5/11) > >>

Max011:

--- Citat: manufrance - 06. 01. 2014. 01:14:31 ---Je li možda netko kupio ovaj noviji model Tigar ultra...

--- Kraj citata ---

Dobra čizma sa cenom od oko 60ak evra. Dizajnirana je po ugledu na Le šemua od kojeg je jeftiniji 3x ... novitet je sloj kevlara između spoljašnjeg i unutrašnjeg dela i neprobojni uložak od metala u đonu koji treba da obezbedi neprobojnost što kod ranijeg samo ,,neoprenskog,, modela ,,Ted,, (cena 30e) nema. Ultra i ,,hajlender,, su gotovo identični modeli a razlika je što ovaj drugi nema bočni zip/rajsferšlus. Obe čizme su top ponuda Tigra sigurno će izdržati pet sezona surovije eksploatacije. Za letnju sezonu bolje je uzeti laganiju tigircu sa pamučnom postavom od 15ak evra.

Iggy:

Danas sam bil u ritoši i rekli su mi da je firma tigar u stečaju i da je pred zatvaranjem.... zna neko nekaj o tome ?

manufrance:
Max hvala na odgovoru,ako je tako,radije uzmem tri para tigrica nego jedne ove La poševimtinovčanik.

Cervus elaphus:
Ja nosim highlander već tri sezone doslovno cijelu godinu. Prošle su kroz sve što se nadje na putu. Nigdje se nisu probile, jedino su petni izuvaci otpali. Jedina zamjerka je tanak neopren. Planiram si uzeti još jedne da imam za rezervu.

Max011:
Le semua je izuzetna cizma sto se udobmosti tice, rucno je radjena od prirodnog kaucuka ima vrhunski dizajn i mnogi je kopiraju ... zato je i skupa. Ona se mora paziti prilikom hoda po gustisu jer 150 ili 300 e nisu za baciti olako. Tigar radi posao u zadnje vreme vrlo ozbiljno prati trend u  industriji gumenjaka i lansira modele koji su slicni dobrim i poznatim modelima na trzistu, Njegova filozofija je niska do umerena cena solidan kvalitet i visesezonska dugovecnost, Za pocepanim Tigrom niko ne pusta suzu vec uzima novi i teraj dalje... Sto se stecaja tice moja qita je u identicnoj poziciji ali jos uvek zna kadkad prijatno da iznenadi  d1

Manufrace molim i drugi put.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju