Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Uložak za čizme na baterije

<< < (6/7) > >>

Tyger:
Radje dati 100 i koji euro vise za podstavljene cizme ili dobre cipele  zim

haram:
Ja sam porucio i  duze kablove jer sam mislio ovo sto kaze kolega evaeva (smatram da je mislio ozbiljno) spoiti grijace na onaj mali akumulator sto napaja bateriju za lov i okaciti ga na pojas tako da bi bio mobilan a imao bi dostatan izvor za najmanje pola dana ako ne i vise jer mislim da taj aku ima kapacitet od 7.5 Ah, samo sto to do sada jos nisam napravio.Napon mu je 6V pa bi se trebao staviti predotpor da se na grijacima dobije 4,5V.
Zeljko, noge su ugodno tople i poseban ja osjecaj kad to imas u cizmama, dodje ti onako neobicno, samouvjereno, mocno. Nemoj da te ja savjetujem pa da napravis pogresnu kupnju, najbolje bi bilo probati ali ne u boravku nego u pravim uvjetima. Neznam koliko dodju u HR ali nije to vise toliko skupo kao na pocetku kad su se pojavili na trzistu. Na tebi je.
Pozdrav.
P.S.
I to je dobro Tyger, svaki lovac nastoi imati dobre i tople cizme ali ponekad malo tehnike unutra dobro dodje.

Liken:
"Radje dati 100 i koji euro vise za podstavljene cizme ili dobre cipele" .. tom teorijom se i ja slažem :) šta je sigurno je sigurno kod kupovine odjeca za ekstremno niske temperature. Evo odmah primjer gdje moguce kupiti. "Neki od" prijedloga.. :)

šokac:
Kad nemaš baterija ...

tyrol:
Šokac  1liga zaštita od Sunca sada služi kao reflektor vlastite topline tijela  ludiloo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju