Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Uložak za čizme na baterije

<< < (2/7) > >>

Zoran:

--- Citat: Aguila - 09. 02. 2010. 19:34:18 ---Ja probal, čizme(gumene)  2 broja veće i dvoje obične pamučne čarape ali mene za 45 min zebe da ne mogu izdržat. ččč

--- Kraj citata ---

ako uzmeš 4 broja vece onda stavis su u svaku po jednog miša!
i dok on kruzi oko noge tebi cirkulaciju podiže!  happi

shandi:
Najbolje jedne tanke pamučne, i jedne debele vunene. Ne smije biti na knap, jer slabi cirkulacija i brže zebu noge.

Aguila:
Vidiš, dobra ideja, odmah bi mogel tog miša iskorisiti za vabljenje lisice. superti

Max011:
Prilikom jednog lova na svinje ispred mene je išao lovac koji je imao te grejalice na baterije na finim neoprenskim čizmama, sve mu virili neki kablići. Kako smo se provlačili kroz solidnu ostrugu  trnje ta skalamerija je zakačila kabliće i čovek je pao a ja sam se silno zabavljao. Da ne ispadne da pljujem, to nije loša stvarčica ,ako ste statični tj sedite negde ali ako se krećete  ččč nije baš najbolje rešenje. Pomoć treba potražiti od alpinista tu ima mnogo zanimljivih stvarčica za nas lovce. Jedna od njih je i čarapa za velike minuse ...  zagi

Tava:
Nemam vlastitih iskustava, no znam ljude koji koriste te spravice. Kao prvo, to je prije svega za čeke. Onaj kojemu treba tako nešto za hodanje ili slabo hoda ili mu je cirkulacija da ne kažem u čemu. Za čeke je bitno reći da one jeftinije koje koriste zamjenjive baterije traju kratko odnosno da bi se sačuvale baterije ne smiju biti na max. snazi. One malo skuplje sa mini akumulatorima tj. baterijama na punjenje mogu sasvim solidno odraditi noć na čeki uz uvjet da se ne koriste dok su noge tople, već se pale kada se osjeti da se nogo lagano hlade. Tada se upale na cca 50-60% snage i mogu bez problema sačuvati temperaturu nogu ostatak noći. Što se tiče čarapa, pa čovjek je to znao i bez foruma, a nije fer da ga za...avamo. Tko želi neka pomogne, a tko ne neka ne smeta. sor

Pozdrav

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju