Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Vrhunske čizme Danner?

<< < (5/7) > >>

spinnaker:

--- Citat: Fratt - 26. 03. 2012. 20:51:18 ---Zato što ni M76 nije lovački poluautomat,etika.

--- Kraj citata ---

il ne žele sirotinju u lovu  fre

Fratt:
Mislim da se ovdje ne radi o novcu,M76 se skoro ne moze naci ispod 4000 kuna za sto se kupi solidni lovacki karabin a Inkop cizme u tamnozelenoj boji ne kostaju vise od 600 kuna.
Moze se u loviste i sa M76 i crnim JNA bakandzama ali nekako to nije to...ili ja grijesim,neznam?

grom:
Ne baš jna čizmetine jer ne valjaju, ali ako je čizma vrhunska nije bitna boja,samo neka je neka normalna.Može i crna.

markoherc:
neznam, to da je samo smeđa za lov , a crna nije ne ide mi u glavu.
ok nisam za žute i plave gumenjače i tako nešto, al brate crna cipela je sasvim ok!  zagi

Stipe cro:
dvojica kolega su narucili cizme danner fort lewis 2100kuna,baš sam ih gledao,čizme su super na prvu mekana koža kvalitetna koja sigurno nece ispucati,prosivene i ima u cizmi usiveno sve iz jednog komada do vrha cizme neko bijelo platno koje je prosiveno pa ljepljeno i testirano u vodi da ne pusta,vibram jon i naravno gorotex membrana,strasne su. Evo tko zeli vidit izradu neka pogleda video,koji je na stranici trgovca u hrvatskoj od kojeg je moguce naruciti,salje postom!

http://tetak.com/product_info.php?products_id=93

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju