Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Dijete i pas

<< < (6/8) > >>

SEJFO:
 Bravo kerber!!
Bogami  kolega radiš i na natalitetu!! ;) ;D zagi

kerber:
radi se kolega treba kod žene sakupiti bodove za lov.......

kerber:
evo mala lovica predvodi čopor i pravi reda.......

Kljunko:
 Mojih troje odraslo je uz kuju gordon settera u stanu i bilo je najzanimljivije promatrati onaj period kad dijete postaje gazda psu jer odrasta, do tada ih je bezrezervno štitila i čuvala a onda odjednom počinju čuvati oni psa. Tada dolazi do smješnih situacija,  ref, "svađa" ali normalno socijaliziran obiteljski pas sve to odradi bez problema ali se i dalje zaštitnički ponaša. Sad imamo opet mladog psa a djeca su starija ali odnos s najmlađim je opet poseban... s nikim od nas se tako ne igra i luduje, valjaju se i hrvaju, reže ali igra ostaje igra i na kraju  nosl

LP

Macak:

--- Citat: Stipe Šibenik - 06. 11. 2008. 15:09:07 ---Negdi sam čita da je rađeno ispitivanje djece na imunitet od nekih zaraznih bolesti i da je ispalo da su imunija ona djeca koja koja odrastaju uz psa, nego ona koja nemaju kontakt sa psom.   

Mene nije strah od neke bolesti nego baš te da ga ne ozljedi kad skoči ili nešto.  Moj je Bingo heperaktivan kad nije u lovu za popi...

--- Kraj citata ---

Bila je velika studija, sad se ne mogu sjetiti u kojoj drzavi, da djeca koja odrastu sa psima, pate  manje od bolesti i alergija.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju