Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Dijete i pas

<< < (2/8) > >>

almir:
evo za pol godine radim ko kerovođa rol

Stipe Šibenik:
Negdi sam čita da je rađeno ispitivanje djece na imunitet od nekih zaraznih bolesti i da je ispalo da su imunija ona djeca koja koja odrastaju uz psa, nego ona koja nemaju kontakt sa psom.   

Mene nije strah od neke bolesti nego baš te da ga ne ozljedi kad skoči ili nešto.  Moj je Bingo heperaktivan kad nije u lovu za popi...

almir:

--- Citat: Stipe Šibenik - 06. 11. 2008. 15:09:07 ---Negdi sam čita da je rađeno ispitivanje djece na imunitet od nekih zaraznih bolesti i da je ispalo da su imunija ona djeca koja koja odrastaju uz psa, nego ona koja nemaju kontakt sa psom.   

Mene nije strah od neke bolesti nego baš te da ga ne ozljedi kad skoči ili nešto.  Moj je Bingo heperaktivan kad nije u lovu za popi...

--- Kraj citata ---

ovo prvo nije točno (znam iz iskustva) 95% zivota "živim" sa psima, mačkama, zečevima, zamorcima,
papigama itd. a u trečoj godini su otkrili da sam alergičan na dlaku, perje, prašinu, mlijeko itd.
bolovao od bronhialne astme i kroničnog bronhitisa i ostalih sranja. zbog tih gluposti nisam ni
upiso školu koju sam htio, vodili me na lječenja u Veli Lošinj, 9 godina svaki tjedan na inekcije.
I onda me spuco pubertet i nestala bolest
 pljus znači nema to veze sa životinjama
Sexom do zdravlja teaa

Zoran:

--- Citat: Stipe Šibenik - 06. 11. 2008. 15:09:07 ---Negdi sam čita da je rađeno ispitivanje djece na imunitet od nekih zaraznih bolesti i da je ispalo da su imunija ona djeca koja koja odrastaju uz psa, nego ona koja nemaju kontakt sa psom.   

--- Kraj citata ---

joj stipe! pa neces djete sa psom cuvati u boxu!  uf

steta sta ja nema slika svoji od kad sam bio veliki!

a evo stipe za tebe teme http://forum.lovac.info/index.php?topic=1701.0
i u temi imas link o necemu sta tebe zanima  fre

i prestani citati te babske novine!  :tommy:

Stipe Šibenik:
http://www.net.hr/bebe/page/2008/04/30/0031006.html

Evo tvog linka, vidiš kako memoija radi........

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju