Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
izvođenje lovačkog psa u lovište ljeti
fazan:
Društvo mora imati određen dio lovišta gdje članovi mogu izvoditi pse tijekom cijele godine.Pas koji 8 mjeseci provede u boksu ili na povodniku ne može biti dobar pomagač u lovu.
Naravno da se članstvo mora striktno pridržavati određenog terena i vremena izvođenja psa .
lovacpd:
Ma, svi psi trebaju prostor za obuku, trening....(svi ne love DS)
Da bi atleticar ucestvovao na takmicenjima on svaki dan trenira, zar ne?
Takvo pravilo treba primjeniti i na psa.Zrtvovati jedan teren za obuku pasa u lovistu i paziti samo do 01.06, otprilike, zbog reprodukcije ili cemo ostati bez pasa
snajper:
--- Citat: fazan - 18. 07. 2008. 08:44:05 ---Društvo mora imati određen dio lovišta gdje članovi mogu izvoditi pse tijekom cijele godine.Pas koji 8 mjeseci provede u boksu ili na povodniku ne može biti dobar pomagač u lovu.
Naravno da se članstvo mora striktno pridržavati određenog terena i vremena izvođenja psa .
--- Kraj citata ---
i ja sam takvog mišljenja,ali kod mene u društvu nisam naišo na razumjevanje
Štef:
--- Citat: fazan - 18. 07. 2008. 08:44:05 ---Društvo mora imati određen dio lovišta gdje članovi mogu izvoditi pse tijekom cijele godine.Pas koji 8 mjeseci provede u boksu ili na povodniku ne može biti dobar pomagač u lovu.
--- Kraj citata ---
Mi imamo u društvu poligon za obuku pasa (jedan manji dio lovišta) sa mogučnošću odstrela i to funkcionira bezprijekorno! d4
SEJFO:
pozdrav!
Pas bez treninga gubi svoju namjenu !
Ovo gore sam napisao ko fol zbog OFF topica!
Kolega FAZAN ČESTITAM 1000. postova! (ovo je bit) d4 z10 z10 z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju