Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
Koi pas
makimax:
Zdravo drustvo,ovo je najbolji forum za LOV ,ja sam novi u svemu ovome,poceo sam pre godinu dana sa Lovom,i imam Karabin Zastav 7,62x39 i optiku 3-9x40,ali to nije bitno,mene zanima da mi kaze neko ko je iskusniji u svemu ovome,naime interesuje me koi je najdobri pas gonilac za krupan divljac kao na pr.vepar,hvala vam puno i mnogo pozdrav..... Makedonac.. archery
lovacpd:
Rasa tu ne igra nikakvu ulogu!
Biraj psa kojem pretci rade DS i pokusaj od stenadi napraviti psa za svoj lov, prvo ga pusti neka goni zeca, a zatim odvajaj na svinju.
Samo to se ne radi za jedno ljeto, treba da prodje vremena i vremana, dvije tri godine...
skyangel:
dobrodošao na forum!
SEJFO:
Dobrodošao na forum!
Pošto si novi na forumu ja ću ti reći koji pas najbolje goni visoku divljač!
Visoku divljač najbolje goni TVOJ pas! Jedino što ga SAM moraš obučiti a to je sitnica.....! z14
makimax:
Hvala drustvo ja sam uzeo juce mali terier star 2 mjeseca,ali neznam kako sad da postupim sa ucenjem ,jer je od malih nogu treba dobro poduciti pa gde to da procitam,inace bavim se samo krupnim divecom,i livim na terenima na R.Makedonije ako oce neko moze slobodno da mi bude gost,ja imam 41 god i sam po profesije Elektro-Tehnic. a imam Crvenu zastavu 7,62x39 a optiku nemam ime nigde nepise a je 3-9x40 pa ako imate iskustva pisite mi ....Hvala vam drustvo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju