Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
novajlije u obitelji
markec_1809:
--- Citat: Štef - 04. 10. 2011. 21:54:32 --- uf uf slL uf slL naša kinologija!!!! Mislim da je realna cijena negdje oko 1 200€ po štencu. I treba ih prodat čim progledaju, ne ostavljat duže u leglu. I obavezno nek se budući vlasnik brine sa cijepljenjem ..... Ti samo uberi pare!
--- Kraj citata ---
a da nije možda 1200 kn ?
ja sam mislio da ih za 500 kn prodajem
prvi put su štenci na prodaju pa bih stvarno molio za pomoć
jura23:
marko momci se zafrkavaju s tobom al s pravom...
mora ti bit jasno da cijena mora bit manja od realne(psi s papirom), jer su psi bez papira...
najbolje i je ponudit nekome tko nije lovac i više ne ponavljat parenje jer se u pravilu s takvim psima ne smije ići u lov.
nadam se da znaš kolika te briga čeka sa štencima kroz slijedeći period? od parazita do cijepljenja i prehrane...
best of habek:
--- Citat: jura23 - 05. 10. 2011. 22:20:46 ---marko momci se zafrkavaju s tobom al s pravom...
mora ti bit jasno da cijena mora bit manja od realne(psi s papirom), jer su psi bez papira...
najbolje i je ponudit nekome tko nije lovac i više ne ponavljat parenje jer se u pravilu s takvim psima ne smije ići u lov.
nadam se da znaš kolika te briga čeka sa štencima kroz slijedeći period? od parazita do cijepljenja i prehrane...
--- Kraj citata ---
-podržavam citat d4
-nisi paril po "regulama" sor
markec_1809:
svjestan sam ja da ne mogu prodavat štence lovcima i sve to stoji
i znam da ih treba očistiti od parazita ( to će sutra veterinar doći i dati mi sve kaj mi treba ) i prehrana i to
al eto momci danas su već dva zakapareni
500 kn cijena i nijedan nije riječ protiv redko
obojica su rekla da su štenci kao i roditelji prekokrasni
ja također zadovoljan :laugh:
e sad opet pitanje
do papira od psa kako s može doći ?
pa da ja možem njih , recimo tako legalno prodavati ?
šokac:
Od te kujice legalno nemožeš .
Za takav uzgoj ćeš morati nabaviti čistokrvnu
kujicu sa rodovnicom , pa ćeš se učlaniti u neku
Kinološku udrugu , pa ćeš morati kujicu izvasti na ocjenu oblika ,
pa ćeš ju morati izvesti na Ispit prirođenih osobina ,pa ćeš morati izabrati
mužjaka i uredno prijaviti parenje , pa ćeš zvati vođu uzgoja da pregleda štence ,
pa ćeš morati prijaviti leglo, pa ćeš onda uredno cijepiti štence protiv štenećaka
i vitaminizirati ... Onda staviš u oglas i tražiš stotinjak eura po štenetu a većina
te pita dali to može ići šta povoljnije jer im je to puno .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju