Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Plašljivost na pucanj

<< < (13/19) > >>

medo:

--- Citat: Nikola Vojinovic - 06. 05. 2008. 15:12:05 ---Medo, tu sam ja samo vise volim da "slusam"! ;)
U zivotu manje se drzim teorije a vise prakse! Do sada sam naisao na gomilu nesuglasica!

--- Kraj citata ---
Sve mi je jasno d4
Ja pricam kako bih napokon nesto i naucio.Nisam ja u pravu uvijek i moja praksa je i skola tako da se ima sto nauciti ovdje.
 Neki su ipak ozbiljni uzgajivaci pa znaju ono sto mi ili ja ne.

Nikola Vojinovic:
Niko ne zna sve! (moje misljenje)
Imam 28 godina i isto toliko se druzim sa kerovima, trenutno imam 6 kerova 4 razlicite rase, nikada nisam imao manje od 3 psa pored sebe. I jos uvek ucim!
Medo, druze iz klupe ;D

medo:

--- Citat: Nikola Vojinovic - 06. 05. 2008. 15:19:45 ---Niko ne zna sve! (moje misljenje)
Imam 28 godina i isto toliko se druzim sa kerovima, trenutno imam 6 kerova 4 razlicite rase, nikada nisam imao manje od 3 psa pored sebe. I jos uvek ucim!
Medo, druze iz klupe ;D

--- Kraj citata ---
Pa da ,ucimo dok smo zivi.
Jest da su nam klupe jako razdvojene ali ucenik je uvijek ucenik.
Nego nema nam ucitelja :o

SBK:

--- Citat: medo - 06. 05. 2008. 15:34:20 ---
--- Citat: Nikola Vojinovic - 06. 05. 2008. 15:19:45 ---Niko ne zna sve! (moje misljenje)
Medo, druze iz klupe ;D

--- Kraj citata ---
Pa da ,ucimo dok smo zivi.
Jest da su nam klupe jako razdvojene ali ucenik je uvijek ucenik.
Nego nema nam ucitelja :o

--- Kraj citata ---

Ima "ucitelja" koji znaju i daju savjete samo je pitanje dali ljudi zele prihvatit takvu pedagoiju (istinu)

madhunter:
?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju