Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
UPOZNAJTE SVOG PSA!
Zoran:
joj joj sejfina posla kad bi znao da cu tu pijacu dobiti reko bi vec davno sta je! pljus
ali eto;;; poznas ga po borama na nosu
SEJFO:
Zoki imaš piće al ne duplo iz razloga što si Ređžin jaran pa mi malo "sumnjivo"!! Ja i kolega lovac iz prijedora smo "znali" iz knjige pa moramo platiti Rađži piće!!! z10
Zoran:
--- Citat: Sejfo - 11. 10. 2008. 10:50:24 --- Zoki imaš piće al ne duplo iz razloga što si Ređžin jaran pa mi malo "sumnjivo"!! Ja i kolega lovac iz prijedora smo "znali" iz knjige pa moramo platiti Rađži piće!!! z10
--- Kraj citata ---
a?????
kakve sad ima ređo veze samnom???
pa sta nije on odgovorio ako mislis da je on to znao???? d13 d13 d13 d13
STARI AVDZIJA:
--- Citat: Zoran - 11. 10. 2008. 11:08:41 ---
--- Citat: Sejfo - 11. 10. 2008. 10:50:24 --- Zoki imaš piće al ne duplo iz razloga što si Ređžin jaran pa mi malo "sumnjivo"!! Ja i kolega lovac iz prijedora smo "znali" iz knjige pa moramo platiti Rađži piće!!! z10
--- Kraj citata ---
a?????
kakve sad ima ređo veze samnom???
pa sta nije on odgovorio ako mislis da je on to znao???? d13 d13 d13 d13
--- Kraj citata ---
Kolega jesam ja znao ali sam ostale navodio na odgovor tako što sam asocirajući na"nepismenost" ustvari nastojao da potaknem da se neko sjeti da pošto svaki čovjek ima svoj specifičan otisak prsta(nepismeni se tako"potpisuju")tako svaki pas ima samo njemu svojstvene linije na nosu(i ako uzmeš otisak nosa to je ustvari identitet samo tog psa od kojeg je uzet ali Zoka se sjetio. teaa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju