Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Video materijal sa DVD-a

<< < (2/3) > >>

Nermin:
Sory nisam ja skidao ovaj već drugi film o oštrodlakim jazavičarima izvinjavam se moja brzopletost ukoliko je greška kod raspakivanje nema tu pomoći osim da Raci ponovno uradi upload.

nostromo:

--- Citat: Nermin - 23. 01. 2009. 11:49:25 ---Sory nisam ja skidao ovaj već drugi film o oštrodlakim jazavičarima izvinjavam se moja brzopletost ukoliko je greška kod raspakivanje nema tu pomoći osim da Raci ponovno uradi upload.

--- Kraj citata ---

To sam i ja mislija. Pa Raci pliz 6. dio mi triba.

A di mogu naci taj film sa o. jazavcarem? Jel to isto ode na forumu?

Nermin:
ma imam film fantastičan o oštrodlakim jazavičarima uzgoj Srbija mislim Janičarski se zove ali fantastičan film od okota , rasta, treninga, sto varijanti gatera, praktičnog lova na DS, jamarenje, rad u vodi, utakmice ma sve živo al ubi me nemam pojma gdje sam skino evo uzeću da pregledam sve postove ako ne pokušaću napravit upload

kamičanin:
Film je JoD od g.Dr Mihaila HadžiPavlovića,odgajivačnica"Janiorska",imao sam sinoć jaku volju da zipujem film i pošaljem našem forumašu pod imenom Nazime ali su mi oba računara nešto zezala pa sam privremeno odustao(predah) ali ako ne bude išlo preko e-mail-a naći ću mogučnost da DVD prewsnimim i nekako dopremim zainteresovanim.Miroslav  d4 p.s.zainteresovanim preporučujem sajt:janior ili janiorska,ne znam tačno,ima obilje pasa JOD

draganco:

--- Citat: kamičanin - 23. 01. 2009. 20:56:03 ---Film je JoD od g.Dr Mihaila HadžiPavlovića,odgajivačnica"Janiorska",imao sam sinoć jaku volju da zipujem film i pošaljem našem forumašu pod imenom Nazime ali su mi oba računara nešto zezala pa sam privremeno odustao(predah) ali ako ne bude išlo preko e-mail-a naći ću mogučnost da DVD prewsnimim i nekako dopremim zainteresovanim.Miroslav  d4 p.s.zainteresovanim preporučujem sajt:janior ili janiorska,ne znam tačno,ima obilje pasa JOD

--- Kraj citata ---
www.hadzi-lov.com

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju