Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Odjeća

JahtiJakt odjeća i obuća

(1/5) > >>

Earl Grey:
U posljednje vrijeme možete primijetiti reklamu ove finske firme u Lovačkom vjesniku. Prodaju cijeli odjevni paket za samo 1790 kn, a gojzerice s termo čarapama za 1290 kn; i inače sam skeptičan prema jeftinoj ili best-buy opremi, ali mi se navedeni iznos čini zaista premalen za, citiram, tj. prepisujem: jakna i hlače, donja garderoba, vunena slojevita odjeća, sigurnosni prsluk, vuneni kaput, dvostrana kapa, membranska kapuljača, kapuljača protiv insekata.
Možda je roba uistinu dobra i prodaje se po niskoj cijeni zbog ekonomsko-marketinških čimbenika, a možda je i smeće. Ikakvih iskustava??? Pišite! z14

Neno:
Nisam provao, ali ako je neka niža kvaliteta nije baš ni malo.
Od Aigle možeš imati jaknu i hlače za cca 1800 kn i to je OK kvaliteta, ako imaš perja onda Fjall Raven i nema greške.

medo:
Odlicno i isprobano prosle zime.Mnogi su kupili i nisu pozalili. Za gojzerice ne znam.
 Steta je samo da  su u UK isti paketi kostali 1200 i 1500 kn.Ocito su nasi lovci puno imucniji ;D ;D ;D

Nosler:
Od nas 6 u mojoj grupi 5 imaju stvari od te firme(ukljucujuci mene).Nemam bas nista lose da kazem o toj robi.Koristim te stvari vec 4 godine a par njih iz grupe koriste i koju godinu vise.

Kada se ova odjeca izlize i podere uzeti cu novi komplet bez ikakvog razmisljanja.

Moram dodati da ja koristim tu odjecu i u lovu na patke na sjevernom moru a tu je hlllllaaaadddnooo.. ;D
Moja ocjena kvaliteta-cijena-upotrebna vrijednost, je cista 5-ca!

PS.Sad vidim da je ta odjeca na mojoj slici u profilu! ;D ;D

Tihomir:

--- Citat: medo - 13. 08. 2008. 18:26:21 ---Odlicno i isprobano prosle zime.Mnogi su kupili i nisu pozalili. Za gojzerice ne znam.
 Steta je samo da  su u UK isti paketi kostali 1200 i 1500 kn.Ocito su nasi lovci puno imucniji ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---

Medo,

nisu lovci imučniji nego su trgovci gladniji  ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju