Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Odjeća
Jakna Harkila!!!!
nostromo:
--- Citat: Lazar - 09. 02. 2011. 20:14:13 ---jedan od najboljih lovackih setova sto je ikad napravljen ,al zna se sta ide za kupinu ,stara jakna i navlake od koze il nekog jakog materijala preko bedara ,obavezno i dobre kozne rukavice teaa
--- Kraj citata ---
Jel to vridi i za cizme?
Schultz and Larsen:
--- Citat: evaeva - 09. 02. 2011. 21:38:10 ---
--- Citat: Schultz and Larsen - 09. 02. 2011. 19:58:46 ---Cijena je meni jako povoljna za ovu jaknu ovog modela. Lapland je bio jako popularan kod mene u Norveskoj dugo..zagi
O kupini i draci nemam pojma jer kod mene toga nema....
--- Kraj citata ---
Schultz onda može u svadbenom odijelu u lov, nema drače, trnja, kupine, samo snijeg i bijelina hao
--- Kraj citata ---
He, he....hladno je za ovakve biljke..malo off topic sor
Lazar:
--- Citat: nostromo - 09. 02. 2011. 21:47:42 ---
--- Citat: Lazar - 09. 02. 2011. 20:14:13 ---jedan od najboljih lovackih setova sto je ikad napravljen ,al zna se sta ide za kupinu ,stara jakna i navlake od koze il nekog jakog materijala preko bedara ,obavezno i dobre kozne rukavice teaa
--- Kraj citata ---
Jel to vridi i za cizme?
--- Kraj citata ---
isto i sa obucom al vidim ovaj model na slici je cinimise oblozen onim kevlarom ,kazu trnje mu nemoze nista ja nisam jos nikad probo
Stipe cro:
gdje je najbolji izbor u hrvatskoj ove marke? harkila obuća i odjeća?
nostromo:
--- Citat: Lazar - 09. 02. 2011. 22:02:38 ---
--- Citat: nostromo - 09. 02. 2011. 21:47:42 ---
--- Kraj citata ---
Jel to vridi i za cizme?
--- Kraj citata ---
isto i sa obucom al vidim ovaj model na slici je cinimise oblozen onim kevlarom ,kazu trnje mu nemoze nista ja nisam jos nikad probo
--- Kraj citata ---
Da, to je pojacnje od kevlara. Lako za trnje, mene zanima koliko ce izdrzati na kamenju. Moj drugar koji mi ih je pribacija iz Engleske kaze da to triba trajati 20 god, al lako je njima pikiti kad love po onim svojim livadama, pa tamo se moze u lov i u japankama ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju