Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Odjeća

Kamuflažna oprema. Da ili ne?

(1/36) > >>

Kaligula:
Evo malo provokacije s moje strane.
Znam da se večina ne slaže samnom,ali meni je jako privlačna ideja o uporabi kamuflažne opreme,bilo one or Real Tree ili snježne košulje,ali nisam siguran dali je to kod nas regulirano "opet" nekakvim restrikcijama ili nije.
 Pošto volim lov dočekom,volio bih se što više "uklopiti u okoliš,jer vjerujem da bi to pružilo jednu novu perspektivu i otvorilo nove mogučnosti.
 Mislim da možemo puno naučiti od kolega koje love lukom i strijelom.
Svako mišljenje i iskustvo je dobrodošlo.

hunter:
Ja vise volim zeleno, ali zivim u takvoj sredini gdje je samo kamuflazno, real tree, mosy oak, max4 itd. uklapa se u prirodu savrseno i nemam rijeci na to ali nekako vise volim vidjeti zeleno i sesir!

pepi2:
Pa,mislim da kao sto za odredjeni lov nosimo odredjeno oruzje,tako bismo zavisno sto i gdje lovimo mogli nositi i odredjenu lovacku odjecu.Za lov docekom konkretno ,mislim da odjeca koja se stapa sa okolisem moze itekako pomoci da nas divljac ne uoci prerano kako bismo je sto bolje mogli ocijeniti.Za docek grabezljivca poput lisice osobito,jer lako uocava svaku promjenu u svom prostoru

MAUZ:

Klompe se ne uklapaju, ali je ostalo idealno za patke i guske  d7

SSG:
I ja se slažem sa kolegama koji podržavaju uporabu kamuflažne opreme za lov svih vrsta divljači i to u svim godišnjim dobima.Naravno,ako je takva oprema zakonski dopuštena.Najčešče sam ipak osobno u zelenoj nama lovcima karakterističnoj boji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju