Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Odjeća
LOVAčKI ŠEŠIR
stipe_zg:
Sesir je oidlicna stvar deo ovacke tradicije i svakako ne treba bezati od nje naravno mislim pre svega na klasicne lovacke sesire od coje i kako to sve vec ide, posebno mi lepo izgleda u lovu na visku divljac,a za sitnu tu mi neki lep kacket od somota ili neki karirani isto lepo izgleda,sada za leto posebno su prakticni obicni sportski kacketi naravno u lovackoj narandzastoj boji zbog nesto jace vegetacije.
Razno razne kape poput sajkaca , beretki... bi zabranio u lovu jer im tu nije mesto kao sto nije mesto ni maskirnim vojnim uniformama.
nazime:
Jel ima neka trgovina u Zg ili okolici, a da ima u ponudi šešire manjih brojeva od 56?
Još nigdje nisam našao manji broj od 56. Jel to ne proizvode ili odmah rasprodaju?
draganco:
--- Citat: nazime - 24. 11. 2008. 19:43:31 ---Jel ima neka trgovina u Zg ili okolici, a da ima u ponudi šešire manjih brojeva od 56?
Još nigdje nisam našao manji broj od 56. Jel to ne proizvode ili odmah rasprodaju?
--- Kraj citata ---
Ja sam misljenja da si ti trebao dobiti jedan kao Rodjendanski poklon ;).
nazime:
--- Citat: draganco - 24. 11. 2008. 20:03:56 ---
--- Citat: nazime - 24. 11. 2008. 19:43:31 ---Jel ima neka trgovina u Zg ili okolici, a da ima u ponudi šešire manjih brojeva od 56?
--- Kraj citata ---
Ja sam misljenja da si ti trebao dobiti jedan kao Rodjendanski poklon ;).
--- Kraj citata ---
ref sauf
Štef:
1. Imaš Pincetić u Maximirskoj ;
2.ŠEŠIR d.o.o.
10000 Zagreb, Ilica 29
Telefon:
+385 1 4833-364
3.DAMIR ŠKRGATIĆ
HEINZELOVA 2 A 10000 ZAGREB
014650289
i po meni najpoznatiji