Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Odjeća

LOVAčKI STIL

<< < (15/17) > >>

Stipe Šibenik:
shandi d4     hao

draganco:

--- Citat: Stipe Šibenik - 21. 11. 2008. 18:11:03 ---shandi d4     hao

--- Kraj citata ---
Ma dosta je i previse tih Uzavrelih situacija.
Svedimo ih na minimum d1.

OldHunter:
Policajac, vatrogasac, vojnik, liječnik, itd. ....... imaju sebi svojstvenu odjeću - uniformu. Tako i mi lovci od davnina imamo svojevrstan način oblačenja - lovačku odjeću (uniformu).

--- Citat: zhrvoje - 21. 11. 2008. 17:02:33 ---Dobrog lovca čini prvenstveno dobro lovačko ponašanje ali i lovačko odijelo. To ne mora biti neka ultra skupa oprema, nemamo svi isto novaca, ali dovoljno je da smo u istoj boji, zelenoj ili smeđoj.
Još dodaš lovački šešir i eto ti pravog lovca!
Ako nešto od ovoga dvoje fali, slika ispravnog i dobrog lovca je narušena...
Možeš imati ultra skupo najmodernije lovačko odijelo i biti najlošiji lovac, ali i ako nosiš traperice i crne čizme, a po ponašanju si pravi lovac, slika o tebi kao lovcu je jako narušena radi odijeće koju nosiš...
Dakle ponašanje, ali i odijelo čini pravoga lovca d4!

--- Kraj citata ---

Gore navedeni citat zhrvoje govori sve.  d1

PinzHunter:
i ja se pridruzujem misljenju Oldhunter-a,

imali smo to vec da se smanje cigare a kupi odjeca adekvatna nasem hobiju ili eto zanimanju. Davno su ta vremena prosla kad se ovca morala prodati da se kupi kaput i slicno. Danas robe ima napretek, samo treba volje, jer ko ima za pusku ima i za odjecu. d1

KOBI:

--- Citat: PinzHunter - 21. 11. 2008. 20:45:31 ---i ja se pridruzujem misljenju Oldhunter-a,

imali smo to vec da se smanje cigare a kupi odjeca adekvatna nasem hobiju ili eto zanimanju. Davno su ta vremena prosla kad se ovca morala prodati da se kupi kaput i slicno. Danas robe ima napretek, samo treba volje, jer ko ima za pusku ima i za odjecu. d1

--- Kraj citata ---

Zivio govornik  just d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju