Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Odjeća
ruksak...
sus scrofa:
Lijevi sam prije neki dan kupio hao tek sam sad vidjeo sta lupetam. Oba su kupljena u trgovini Lov Ribolov u Vinkovcima. Cijena malog je bila oko 250 kn a velikog 360 kn. Odlični ruksaci.
HS-2000:
Mislim da se za oba ruksaka oglašavaju na njuškalu,ima ih za kupiti u Zg.
Ja davno kupio i koristio dva puta.Za sada su odlični...Ako nekom treba pomoć neka se jave na PM.
Max011:
--- Citat: grom - 11. 12. 2014. 18:10:13 ---Kod nas dobar ruksak treba za meso jer se nosi i po 3 sata do auta,a di je jos oprema.
--- Kraj citata ---
Nadovezao bih se na kolegino izlaganje. Ko nosi meso neka zaboravi staro dobro ciradno platno! Neka obavezno uzme moderni sintetički materija koji ne upija izlučevine. Lako se održava toplom vodom i detergentom a prosute izlučevine neće izmeniti boju materijala. Dovoljno je par kapljica krvi za koje niste videli da su kapnule na materijal da se usmrdi ruksak posle par dana... a taj neprijatni miris dugo dugo ostaje na materijalu. Upotreba plastičnih kesa u koje se stavlja meso može biti rešenje ali kesa mora biti stvarno jaka i bez oštećenja. U 8 od 10 sličajeva plastične kese su mi propustale i izlučevine izlazile van nekontrolisano.
Toni_SB:
Ako šta ne volim to je ruksak... komad slanine, kobasice i kruha, te bočicu vode u džep na leđima i pravac šuma.
grom:
Max slažem se ali mi je ipak ruksak od debelog platna najbolji. Ova dva što sada koristim imaju nepropusni uložak pa nema frke. Svakako su vreće važne,debele najlonske za grožđe ili još bolje one zelene eko za plastičnu i staklenu ambalažu. Jako čvrste i ne pucaju lako,staviš u dvijei miran.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju