Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Drveni ormar za oruzje
carduelis carduelis:
Tuzno ali istinito, i jednostavno nemas nadlezne osobe s kojom mozes o tome razgovarat jer ni oni sami nisu sigurni
ivo samoborec:
Tako je ,potpisujem svaku rijec.Tamo gdje trebaju napravit nesto za "nas" tu su isto mudraci koji o lovu pojma nemaju.Sjede tamo gdje im nije mjesto,beru svoju placicu razmisljaju o ljetovanju,skijanju i sopingu a mi se recimo tu po forumu natezemo!!Da su oko ormara definirali kako treba nebi se na trzistu pronalazilo ovakvo smece od robe.Tu je prvi zakon zakazao koji bi trebao tocno definirati sto je ormar za oruzje.Moj recimo vise ne prolazi novi njemacki zakon.Ako ga hocu prodati lovcu on u njemu nesmije imati vise oruzje..znaci dode li kontrola...ostaje bez svega.Samo se ogledajte na nas zakon u uvozu automobila.Za Njemacku je dobar prolazi tehnicki a za nase divne ceste ne zadovoljava uvjete,,,evo samo primjer zagi
carduelis carduelis:
To je samo jedan, a naslo bi se more takvih primjera..
pepi2:
Naslo bi se puno primjera a to samo govori da, nazalost jos nismo spremni za clanstvo u EU makar smo vec tamo.Mi jednostavno nismo u stanju pratiti direktive i ritam razvijene europe i sva je sreca da postoje nekakva prijelazna razdoblja i ako bas hocemo, da se pojedine stvari tumace li-la. Zamislite da sad na snagu stupi direktiva iz Ivekovog uber alles i svi moraju zamijeniti sef a najjeftiniji je 600eura !? Koliko ljudi bi trebalo i drugi sef zbog broja cijevi? Mislim da je bitnije od svega da puske ipak budu u nekakvom spremistu koje ne mozes otvoriti zatvorenih ociju a da municija bude odvojena i zatvorena u drugom.
perop:
--- Citat: Kokot - 11. 02. 2018. 11:07:36 ---Da živimo u uređenoj državi (tipa Njemačka) ne bi bilo nikakvih zabluda, metalni ormar iz Peveca tezine 10 kg koji se cijeli deformira kad otvoriš vrata svugdje u Hr zadovoljava odredbe zakona, a hrastovi drveni ormar tezine 70 i više kg, debljine daske 3 cm negdje prolazi a negdje ne. Zasto?
Zato što živimo u Hr.
--- Kraj citata ---
teaa
Da živimo u Njemačkoj ne bi prošao ni hrastov ni Pevecov ormar već onaj koji je propisan njemačkim Zakonom o oružju ili nekim drugim propisom koji regulira ovu materiju.
z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju