Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Drzac za pusku

<< < (4/18) > >>

Zoran:
evo sta bi ?

Zoran:
o omaja omiljena disciplina! je na 500 i vise ali pojasnim ja tebi kolega kako na 300metara da metnes!

sta te zanima kao prvo?
na sta bi ti puco na 300metara?

dali imas VISAK?

makimax:

--- Citat: Zoran - 30. 10. 2008. 00:00:33 ---o omaja omiljena disciplina! je na 500 i vise ali pojasnim ja tebi kolega kako na 300metara da metnes!

sta te zanima kao prvo?

dali imas VISAK?

--- Kraj citata ---
nemam poima sta je to visak,sta je to,mozda mi u makedonije to kazemo na drugi nacin,a ja bih zeleo ,na 300 m za dive svinje ja samo to lovim......kako je najbolje biti preizniji,u cemu je fora,inace sam ja 2,5 godine lovac t.e neiskusan a za pucanje sam dosta precizan

Zoran:

--- Citat: makimax - 30. 10. 2008. 14:55:32 ---
--- Citat: Zoran - 30. 10. 2008. 00:00:33 ---o omaja omiljena disciplina! je na 500 i vise ali pojasnim ja tebi kolega kako na 300metara da metnes!

sta te zanima kao prvo?

dali imas VISAK?

--- Kraj citata ---
nemam poima sta je to visak,sta je to,mozda mi u makedonije to kazemo na drugi nacin,a ja bih zeleo ,na 300 m za dive svinje ja samo to lovim......kako je najbolje biti preizniji,u cemu je fora,inace sam ja 2,5 godine lovac t.e neiskusan a za pucanje sam dosta precizan

--- Kraj citata ---

evoga ovo je visak

a priej sta si nabavis visak, probaj jedan metak, puknuti u zamrznutu kokos, na 150metara!  d2
ali gledaj da bude iz prvog puta, ako je profulis iz prvoga puta onda je ponovo zamrzni!
pa cemo poceti sa viskom!  z14

Kokot:

--- Citat: Zoran - 30. 10. 2008. 22:02:57 ---
--- Citat: makimax - 30. 10. 2008. 14:55:32 ---

sta te zanima kao prvo?

dali imas VISAK?

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

evoga ovo je visak

a priej sta si nabavis visak, probaj jedan metak, puknuti u zamrznutu kokos, na 150metara!  d2
ali gledaj da bude iz prvog puta, ako je profulis iz prvoga puta onda je ponovo zamrzni!
pa cemo poceti sa viskom!  z14

--- Kraj citata ---

Legendo!  d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju