Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Drzac za pusku
Zoran:
evo sta bi ?
Zoran:
o omaja omiljena disciplina! je na 500 i vise ali pojasnim ja tebi kolega kako na 300metara da metnes!
sta te zanima kao prvo?
na sta bi ti puco na 300metara?
dali imas VISAK?
makimax:
--- Citat: Zoran - 30. 10. 2008. 00:00:33 ---o omaja omiljena disciplina! je na 500 i vise ali pojasnim ja tebi kolega kako na 300metara da metnes!
sta te zanima kao prvo?
dali imas VISAK?
--- Kraj citata ---
nemam poima sta je to visak,sta je to,mozda mi u makedonije to kazemo na drugi nacin,a ja bih zeleo ,na 300 m za dive svinje ja samo to lovim......kako je najbolje biti preizniji,u cemu je fora,inace sam ja 2,5 godine lovac t.e neiskusan a za pucanje sam dosta precizan
Zoran:
--- Citat: makimax - 30. 10. 2008. 14:55:32 ---
--- Citat: Zoran - 30. 10. 2008. 00:00:33 ---o omaja omiljena disciplina! je na 500 i vise ali pojasnim ja tebi kolega kako na 300metara da metnes!
sta te zanima kao prvo?
dali imas VISAK?
--- Kraj citata ---
nemam poima sta je to visak,sta je to,mozda mi u makedonije to kazemo na drugi nacin,a ja bih zeleo ,na 300 m za dive svinje ja samo to lovim......kako je najbolje biti preizniji,u cemu je fora,inace sam ja 2,5 godine lovac t.e neiskusan a za pucanje sam dosta precizan
--- Kraj citata ---
evoga ovo je visak
a priej sta si nabavis visak, probaj jedan metak, puknuti u zamrznutu kokos, na 150metara! d2
ali gledaj da bude iz prvog puta, ako je profulis iz prvoga puta onda je ponovo zamrzni!
pa cemo poceti sa viskom! z14
Kokot:
--- Citat: Zoran - 30. 10. 2008. 22:02:57 ---
--- Citat: makimax - 30. 10. 2008. 14:55:32 ---
sta te zanima kao prvo?
dali imas VISAK?
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
evoga ovo je visak
a priej sta si nabavis visak, probaj jedan metak, puknuti u zamrznutu kokos, na 150metara! d2
ali gledaj da bude iz prvog puta, ako je profulis iz prvoga puta onda je ponovo zamrzni!
pa cemo poceti sa viskom! z14
--- Kraj citata ---
Legendo! d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju