Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Drzac za pusku
nazime:
--- Citat: makimax - 03. 11. 2008. 22:36:26 ---
--- Citat: Nikola - 03. 11. 2008. 22:25:22 ---
--- Citat: Zoran - 03. 11. 2008. 22:17:32 ---
--- Citat: Stipe Šibenik - 03. 11. 2008. 22:16:15 ---Zašto Zorane?
Mislim zanima me, nije provokacija.
--- Kraj citata ---
zato sta nema veze sa lovom! ako pricamo o lovu! telll
--- Kraj citata ---
Na koliko se puca KOZOROG?? da ga vidim tko ga pukne ispod 100 metara..
--- Kraj citata ---
Neznam ali kod nas nemozes da vidis zeca ni divlju svinju na 200 metara a kamo li kozorag jel u uplaseni i bezu ko ludi....
--- Kraj citata ---
Pa dođi u lovište u tišini a ne pjevajući da rastjeruješ divljač. ref
šala
makimax:
--- Citat: nazime - 03. 11. 2008. 22:33:28 ---Dajte malo ozbiljnosti. Zakon je odredio max daljinu pucanja na divljač i toga se treba pridržavati.
Di ćeš gađat nešto živo na 400m? Da bi pogodio bačvu od 200l trebaš ispucat vagon streljiva za vježbu, a kamoli nešto što se u svakom trenutku može pomaknuti. Nemoj se zamarati s takvim glupostima.
--- Kraj citata ---
nazime sta je za karabin 7,62x39 sa optikom 3x9-40 stvarno je slaba optika ali sta je 400 metara pa nemojte se zezati....i nije rjec da je divljac u pokretu...nego na staticni cilj kad stane pa divlja svinja je malte ne kao jedan FICO pa sta je 400 metara aj.... pic
Nikola:
ako si to odlučio da ćeš uzeti uzmi
makar i ne služilo ničemu...
makimax:
--- Citat: Zoran - 03. 11. 2008. 22:36:54 ---
--- Citat: Nikola - 03. 11. 2008. 22:34:32 ---ALPSKI KOZOROG, pa dalje recimo MARCO POLO ovca itd.. divljač koja se lovi u planinama i većinom se puca na velikim udaljenostima..
--- Kraj citata ---
pa odi na planinu tjedan dana pa ces pucati i na 100 i malje metara!
a ne spakovati se otici i za sat vremena se vratiti sa rogonjom!
trebas znati loviti a ne pucati!
kad naucis loviti onda ti je svejedno kako ces pucati! fre
--- Kraj citata ---
Haaaa,ne bi rekao imenjaku moj ,i da ti izadje Slon na 100 metara ako neznas pucati i pogodis ga u jaja i on ode.....nema veza razisli smo se u temu ja sam trazio samo nacrte ako ima neko za nogare za pusku da montiram,a ne za pucanje jel znam koliko sam precizan..hvala vam puno.. pozdrav :pferd:
nazime:
--- Citat: makimax - 03. 11. 2008. 22:40:30 ---
--- Citat: nazime - 03. 11. 2008. 22:33:28 ---Dajte malo ozbiljnosti. Zakon je odredio max daljinu pucanja na divljač i toga se treba pridržavati.
Di ćeš gađat nešto živo na 400m? Da bi pogodio bačvu od 200l trebaš ispucat vagon streljiva za vježbu, a kamoli nešto što se u svakom trenutku može pomaknuti. Nemoj se zamarati s takvim glupostima.
--- Kraj citata ---
nazime sta je za karabin 7,62x39 sa optikom 3x9-40 stvarno je slaba optika ali sta je 400 metara pa nemojte se zezati....i nije rjec da je divljac u pokretu...nego na staticni cilj kad stane pa divlja svinja je malte ne kao jedan FICO pa sta je 400 metara aj.... pic
--- Kraj citata ---
Nemoj se ljutiti, ali nisam siguran da bi to zrno dobacilo do 400 metara. To ti je dobar kalibar za srneću divljač, prasad i lisice, ali za neko veće svinjče zaboravi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju