Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Drzac za pusku

<< < (13/18) > >>

makimax:

--- Citat: ikova371 - 03. 11. 2008. 22:58:36 ---????,frende neznam kako je dolje kod vas al tu postoji zakonska regulativa s kojim kalibrom na koju divljač(koja energija na kojoj udaljenosti),neznam kolko imaš iskustva i odstrijela al taj ti kalibar  što ti je i nazime napisao baš i nije za velike svinje,a pogotovo na udaljenostima 200-300-400 m??već smo otišli u PM offtopic,pa nek admini riješe,al nemoj pisat gluposti kak ćeš sa 7.63x39 pucat na 400-500m

--- Kraj citata ---

ma neznam vi ste stvarno lovci ali za puske i municiju mislim da nemate poima,500 metara za to zrno ,vazdusnom linijom je p...in Dim. ne bi stavili to zrno ni na skorpiona ni na automatsku pusku ....imam iskustvo nije kozna sta ali je zakon.... HEJ, pola metra si od bann i uozbilji se malo

makimax:

--- Citat: makimax - 03. 11. 2008. 23:20:34 ---
--- Citat: ikova371 - 03. 11. 2008. 22:58:36 ---????,frende neznam kako je dolje kod vas al tu postoji zakonska regulativa s kojim kalibrom na koju divljač(koja energija na kojoj udaljenosti),neznam kolko imaš iskustva i odstrijela al taj ti kalibar  što ti je i nazime napisao baš i nije za velike svinje,a pogotovo na udaljenostima 200-300-400 m??već smo otišli u PM offtopic,pa nek admini riješe,al nemoj pisat gluposti kak ćeš sa 7.63x39 pucat na 400-500m

--- Kraj citata ---

ma neznam vi ste stvarno lovci ali za puske i municiju mislim da nemate poima,500 metara za to zrno ,vazdusnom linijom je p...in Dim. ne bi stavili to zrno ni na skorpiona ni na automatsku pusku ....imam iskustvo nije kozna sta ali je zakon.... HEJ, pola metra si od bann i uozbilji se malo

--- Kraj citata ---

IZVINJAVAM SE   z6

meni najbolja,ovo sam trazio.....

Zoran:
zar vi nemate one tamnu ruzicastu odjecu za lov! ili sam ja nesto krivo vidio  sauf

Zoki  dois i ne nabijaj postove!

nazime:
Ajde da se vratimo sad na temu.
Vidio sam neki dan u jednom dućanu plastični držač za pušku, bio je moniran na neku zračnicu.
Vjerojatno bi za silu poslužio i na karabinu.
Radi na principu kvačice za rublje. Ispod gornjeg dijela koji se zakači na cijev je ugrađena opruga tako da kad stisneš ispod opruge, gornji dio se raširi i kači za cijev. Pukneš, skineš i ideš dalje.

makimax:

--- Citat: Zoran - 03. 11. 2008. 23:39:50 ---zar vi nemate one tamnu ruzicastu odjecu za lov! ili sam ja nesto krivo vidio  sauf

Zoki  dois i ne nabijaj postove!

--- Kraj citata ---
My frend,imam ti ja sve uniforme bio sam u iraku pozdrav....i zelim se svi ovde na forumu skupiti gde ocete i....... z10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju