Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

E-BAY NARUDŽBE, KUPOVINA

<< < (6/6)

bullet:
gledo sam 1 generacija ATN 2.5x 50 ili yukon po 400$  oko 2100 kn, sto je duplo jeftinije nego kod nas
po oglasniku .Šalje se samo u USA ,nisam jos naso nekog ko šalje u HRV i kolika bi bila jos carina i poštarina,trebalo bi to dobro izračunati dali se isplati.

likabrinje:
Ima ima salju i po cijloj Europi ja mislim da se isplati.....

bullet:
ajde molim te pošalji mi link u poruku koje šalju u hrv ili ovdje da malo bacim oko na to.

syncm2:

--- Citat: bullet - 30. 07. 2011. 15:39:23 ---ajde molim te pošalji mi link u poruku koje šalju u hrv ili ovdje da malo bacim oko na to.

--- Kraj citata ---

I nemojte zaboraviti carinu i na sve porez. oko 30 % na cijenu koju platiš vani. Bez carine je dozvoljeno uvesti vrijednost robe do 160 kn, a osobno, znači u autu na graničnom prijelazu do 1000 kn po osobi.     
Bilo bi dobro pitati na carini u Zg kako stoje stvari u vezi optike i koliko su davanja.

bullet:
Da li netko možda zna pojasniti što je to "export licenca" treba uglavnom kod slanja noćne optike iz USA u hrv. Ita licenca se plaća cca $50 USD.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju