Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Fiskars sekira

<< < (3/9) > >>

Harry P.:
Danas sam bio u Metrou Sesvete i imaju samo velike sjekire duljine drške cca 60 cm. Malih su navodno par komada dobili i odmah prodali.  paci

Da, ako nekoga zanima... ove velike su bile po cijeni oko 360 kuna, a sada su na sniženju oko 260 kuna.. tako nekako

kalnik:

--- Citat: Harry P. - 24. 06. 2009. 22:35:29 ---Danas sam bio u Metrou Sesvete i imaju samo velike sjekire duljine drške cca 60 cm. Malih su navodno par komada dobili i odmah prodali.  paci

Da, ako nekoga zanima... ove velike su bile po cijeni oko 360 kuna, a sada su na sniženju oko 260 kuna.. tako nekako

--- Kraj citata ---
Nazovi Poljoopskrbu u Martićevoj ili Maksimirskoj. Oni su direktni uvoznik , tako da je za očekivati i povoljniju cijenu. Poz

Baki:

--- Citat: kalnik - 25. 06. 2009. 08:44:28 ---
--- Citat: Harry P. - 24. 06. 2009. 22:35:29 ---Danas sam bio u Metrou Sesvete i imaju samo velike sjekire duljine drške cca 60 cm. Malih su navodno par komada dobili i odmah prodali.  paci

--- Kraj citata ---
Nazovi Poljoopskrbu u Martićevoj ili Maksimirskoj. Oni su direktni uvoznik , tako da je za očekivati i povoljniju cijenu. Poz

--- Kraj citata ---

Imas li mozda broj telefona? Da ih nazovem a nasao bi nekog da mi kupi. Jer kod nas u radnjama nema je da se kupi.

Harry P.:
Kalnik, hvala na informaciji. Ako stignem, zatrčat ću se sutra do njih (danas ne rade)
Baki, ako nađem kupit ću i tebi jednu pa se već budemo čuli.

Baki:

--- Citat: Harry P. - 25. 06. 2009. 10:43:40 ---Kalnik, hvala na informaciji. Ako stignem, zatrčat ću se sutra do njih (danas ne rade)
Baki, ako nađem kupit ću i tebi jednu pa se već budemo čuli.

--- Kraj citata ---

Hvala prijatelju,kupi mi jednu ja ti posaljem novce nema da brines.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju