Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Futrola za karabin
magwin:
--- Citat: draganco - 14. 02. 2009. 20:55:45 ---Za dalji transport postoje Plasticni i Aluminijumski Koferi.
U slucaju neke nezgode, oruzje i optika su maksimalno zasticeni.
Druga varijanta kvalitetna Futrola, za transport Autom ili za nosanje po lovistu ili do Lovista.
--- Kraj citata ---
ja bi nekakav ovakav kofer za moju kremenjaču.
problem mi je šta je predugačka. oko 130cm a nigdje ne mogu naći nešto za nju...
zna li netko ima li nešto takvo kod nas jer neda mi se naručivati nešta sa neta nešta šta ne opipam pod rukom?
.50AE:
--- Citat: magwin - 16. 11. 2009. 21:47:22 ---ja bi nekakav ovakav kofer za moju kremenjaču.
problem mi je šta je predugačka. oko 130cm a nigdje ne mogu naći nešto za nju...
--- Kraj citata ---
Bilo prije par godina u bauhausu... kofer (alu) 135x37cm vanjske dimenzije 134x36 unutarnje, podstavljen spužvom, cijena prava sitnica - oko 450kn.
Još samo velika naljepnica (da se može pročitati sa bar 10m) fender ili gibson gore i nateži kutiju gdje god hoćeš do mile volje bez da itko išta pita. d4
Ima li tko takvu naljepnicu viška (a da nije veličine tanjurića za kavu)?
Druga je varijanta obići dućane muzičkim instrumentima u potrazi za kutijom za klavijature, no cijene takvih kutija kreću se od 1500 pa sve do iznad 5000 kn (tzv. flight case, stvarno neuništivi tip kutija, vodotijesan i slične perverzije ).
magwin:
to je bilo prilično davno....
imam originalni Fenderov kofer-105cm, najveći za bas gitaru imam 120cm a treba mi minimalno 131cm unutarnji promjer....
a glupo mi je sad razvaljivati neki i produživati.
sve mi se čini nekako da ću morati opet neki ručni rad........ >:(
Neno:
--- Citat: .50AE - 16. 11. 2009. 22:31:56 ---
--- Citat: magwin - 16. 11. 2009. 21:47:22 ---ja bi nekakav ovakav kofer za moju kremenjaču.
--- Kraj citata ---
Bilo prije par godina u bauhausu... kofer (alu) 135x37cm vanjske dimenzije 134x36 unutarnje, podstavljen spužvom, cijena prava sitnica - oko 450kn.
Još samo velika naljepnica (da se može pročitati sa bar 10m) fender ili gibson gore i nateži kutiju gdje god hoćeš do mile volje bez da itko išta pita. d4
Ima li tko takvu naljepnicu viška (a da nije veličine tanjurića za kavu)?
Druga je varijanta obići dućane muzičkim instrumentima u potrazi za kutijom za klavijature, no cijene takvih kutija kreću se od 1500 pa sve do iznad 5000 kn (tzv. flight case, stvarno neuništivi tip kutija, vodotijesan i slične perverzije ).
--- Kraj citata ---
AE gledaš previše starih gangsterskih filmova gdje vade thompsone iz kutija za violinu rol
Bodul:
--- Citat: magwin - 16. 11. 2009. 21:47:22 ---
--- Citat: draganco - 14. 02. 2009. 20:55:45 ---Za dalji transport postoje Plasticni i Aluminijumski Koferi.
U slucaju neke nezgode, oruzje i optika su maksimalno zasticeni.
Druga varijanta kvalitetna Futrola, za transport Autom ili za nosanje po lovistu ili do Lovista.
--- Kraj citata ---
ja bi nekakav ovakav kofer za moju kremenjaču.
zna li netko ima li nešto takvo kod nas jer neda mi se naručivati nešta sa neta nešta šta ne opipam pod rukom?
--- Kraj citata ---
Prodao sam plastični kofer koji je imao vanjske dimenzije cca. 135X30X10 cm.
Čini mi se da je bila firma Flambau ili nešto slično iz USA, a imaš ih i sad za kupit u Frankoniji samo pazi jer u katalogu su krivo navedene dimenzije jer u njemačkoj neznaju preračunati inče u centimetre.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju