Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Grijanje na čeki
evaeva:
.........šta iskemijati......jedna plavuša ili crnka ne viša od 180 cm, toplina zagarantirana bez bojazni od gušenja raznim plinovima, hao.
GOGO LOVAC:
--- Citat: Deno - 01. 12. 2013. 21:04:34 ---A šta iskemijat za ugrijat čeku od 8m2
Bi bila dobra petrolejska grijalica ili to nevalja.
Fratt svaka čast na grijalici zgodna je. zagi
--- Kraj citata ---
Petrolejske peći ispuštaju miris i grize za oči kad se dulje grije zatvoren prostor,kolega mi je poklonio takvu grijalicu jer nakon nekoliko sati grijanja na gradilištu su ga oči pekle kao da ima suszavca u zraku.
Deno:
Razmišljao sam i o onom gelu što se koristi za podgrijavanje onih tacni za Catering
Ali i to mi ima nekakav cudan jak miris
Ceka je jos u izradi tako da jos imam vremena za smišljanje najboljeg grijanja
Fratt:
Taj gel sam i ja mislio umjesto svijeća ali užasno smrdi.
Najbolje bi se bilo grijati preko solara,i o tome sam razmišljao,ima cijela solarna stanica za vikendice za nekih 1700 kuna,za kalorifer da radi nekih 2 sata na punoj brzini vjerujem da bi bilo dosta,preskupo doduše za čeku ali prava stvar jer onda može servisirati još i rasvjetu,automatsku hranilicu i kameru iz jednog izvora.
Odustao sam samo radi toga jer je pod a) preskupo i pod 2) netko bi to brzo snimio i popalio.
Deno:
Ja imam još jednu soluciju akumulator od auta sto veći to bolji ili cak dva i solarku 12v na krov koju sam uzeo preko e bay-a za hranilicu
I neku grijalicu 12volti i milina.
A sad gdje nac takvu grijalicu i koliko ce ona moc radit s obzirom da po noci solarka ne puni. paci
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju